Ηρακλής: Ανακοινώνεται ο Πατράλης, στα υπόψιν ο Τσιλιγγίρης

Metrosport Team19 Δεκεμβρίου 2023

Του Παύλου Κερασιώτη

Σε συμφωνία με τον Μανώλη Πατράλη έχει έρθει ο Ηρακλής, προκειμένου ο Ελληνας χαφ να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας και τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Ημίθεο.

Το βιογραφικό του Πατράλη

Γεννήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου του 1997 στην Νέα Ραιδεστό και έχει ύψος 1,74 μ., αγωνιζόμενος στην θέση του αμυντικού χαφ. Πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά επαγγελματικά βήματα στον ΠΑΟΚ την σεζόν 2013 – 2014. Από εκεί και πέρα πέρασε ως δανεικός από τους “ασπρόμαυρους” από τον Αιγινιακό, τον Πλατανιά και την Δόξα Δράμας. Από την ομάδα της Θεσσαλονίκης έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι του 2019 με τον Απόλλωνα Σμύρνης να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Έπειτα από δυο χρόνια παρουσίας αποκτήθηκε από την Λάρισα στην οποία αγωνίστηκε για έναν χρόνο. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Θεσσαλονίκης όπου πραγματοποίησε 27 συμμετοχές καταγράφοντας 1 γκολ και 3 ασίστ. Φέτος, εντάχθηκε το καλοκαίρι στην ΑΕΛ και κατέγραψε πέντε συμμετοχές στο Πρωτάθλημα της Super League 2. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι Διεθνής με τις ομάδες νέων της χώρας μας.

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα: Στα υπόψιν ο Τσιλιγγίρης

Ο τραυματισμός του Μάρκου Βελλίδη, που θα τον αφήσει εκτός δράσης για 3-4 μήνες, οδηγεί τον Ηρακλή να ψάξει για τερματοφύλακα. Ο Ημίθεος θα κληθεί να αποκτήσει ποδοσφαιριστή για τη συγκεκριμένη θέση ηλικίας κάτω των 25 ετών και έχει στα υπόψιν του τον Απόστολο Τσιλιγγίρη. Ο Τσιλιγγίρης είναι γεννημένος στις 06/09/2000 στην Ξάνθη, έχει ύψος 1.88 και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. 


 

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ξάνθης, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στον Ορφέα Ξάνθης, τον Ηρόδοτο (οκτώ συμμετοχές στην Football League), τον Αρη (τρείς συμμετοχές στην Super League 1) και τα τελευταία τρία χρόνια ήταν στην Κύπρο, φορώντας τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Το καλοκαίρι είχε ενταχθεί στο ρόστερ του Πανσερραϊκού, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, όμως δεν κατέγραψε επίσημη συμμετοχή με τους Σερραίους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.