Ηρακλής: Ανάκληση της άδειας της ΠΑΕ ζητά ο Μπόγκνταν Μάρα

Metrosport Team19 Αυγούστου 2024

Την ανάκληση της αδειοδότησης της ΠΑΕ Ηρακλής ενόψει της συμμετοχής της στο επόμενο Πρωτάθλημα της Super League 2 ζητά ο Μπόγκνταν Μάρα, σύμφωνα με ανακοίνωση-επιστολή του πληρεξούσιου δικηγόρου του.

Ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με ανακοίνωση-επιστολή που απέστειλε στο αρμόδιο τμήμα αδειοδότησης της ΕΠΟ και υπογράφει ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Γιώργος Παναγόπουλος υποστηρίζει πως δεν έχει εξοφληθεί βάσει της συμφωνίας του με τους «κυανολεύκους».

Αναλυτικά:

ΠΡΟΣ

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ (Υπόψη Προϊστάμενου,κ.Βασιλειου ΣΑΡΑΚΗ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:Πρόεδρο της ΕΠΟ,κ.Χρυσοστομο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ,(ως ανώτατο αξιωματούχο υπεύθυνο για το Τμήμα Αδειοδότησης)

ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣΚΑΤ'ΑΡΘΡΟΝ 16 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ

Του Ioan Bogdan MARA, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή, μέλους της ΚΕΠ, κατοίκου Ρουμανίας 

 Κ Α Τ Α Της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία "ΠΑΕ ΠΟΤ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ"που εδρεύει στην Μίκρα Θεσσαλονίκης κι εκπροσωπείται νόμιμα 

Όπως γνωρίζετε,η καθ'ης ΠΑΕ αδειοδοτήθηκε τελικά από το ΔΟΑ/ΕΠΟ μετά από το σχετικό υπόμνημα μου με το οποίο δήλωνα οτι η εκ της Διαταγής Πληρωμής απαίτηση μου κατά της ΠΑΕ, επρόκειτο να εξοφληθεί πλήρως κι ολοσχερώς ,μέσω της κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ με απόφαση της ΕΕΑ.Σύμφωνα με το από 5.10.2023 ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ εμού και της ΠΑΕ,το υπόλοιπο του οφειλόμενου ποσού που είχε αναγνωρισθεί από την απόφαση 41/2023 του ΔΔΠ και τελικά μου επιδικασθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ήταν της τάξης των 76.360€.

Επειδή όμως κατά την διαδικασία της συζήτησης της αίτησης μου για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ενώπιον της ΕΕΑ, παρότι η ΠΑΕ δεσμεύθηκε οτι ο φόρος επιβαρύνει την ίδια, δήλωση που ο Πρόεδρος της ΕΕΑ διέταξε να καταγραφεί στα πρακτικά, τελικά η απόφαση δεν την έλαβε υπόψη της με αποτέλεσμα να μου παρακρατηθει παράνομα και καταχρηστικά το ποσό των 26.500€!

ΕΠΕΙΔΗ προφανώς δεν υπάρχει πλήρης, ολοσχερής και ΠΡΟΣΗΚΟΥΣΑ εξόφληση μου, καθώς μου καταβλήθηκε μόνο το ποσό των 50.861€.

ΕΠΕΙΔΗ επιπροσθέτως η ΠΑΕ μου οφείλει το υπόλοιπο ποσό της αρχικής οφειλής, ύψους 50.000€,στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η ποινική ρήτρα ύψους 35.000€ που προβλεπόταν στο ιδιωτικό συμφωνητικό για την περίπτωση μη τήρησης του.

ΕΠΕΙΔΗ αν το ΔΟΑ/ΕΠΟ κατά την εκδίκαση της έφεσης της ΠΑΕ γνώριζε την απόφαση της ΕΕΑ, είναι βέβαιο οτι θα απέρριπτε την έφεση και δεν θα αδειοδοτουσε την ΠΑΕ λόγω της μερικής εξόφλησης μου.ΕΠΕΙΔΗ το άρθρο 16 του ισχύοντος Κανονισμού Αδειοδότησης προβλέπει την δυνατότητα ανάκλησης της χορηγηθείσης αδείας, ακριβώς για τέτοιες περιπτώσεις που ουσιαστικά εξαπατήθηκε η ΕΠΟ και η ΠΑΕ εντεχνως εκμαιευσε την αδειοδότηση.

ΕΠΕΙΔΗ συγκεκριμένα κατά την διάταξη 16.4:"Η ΑΔΕΙΑ ΑΝΑΚΑΛΕΙΤΑΙ,ΕΦΟΣΟΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Ή Η ΠΑΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ",ΕΠΕΙΔΗ κατά την διάταξη 16.6:"Η ΑΔΕΙΑ ΑΝΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΆΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΑ ,ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ,ΕΦΟΣΟΝ Η ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ ΒΑΣΕΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ Ή ΨΕΥΔΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΝΕΩΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΛΑΒΕ ΓΝΩΣΗ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ". 

 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ 

 Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μου 

 ΣΑΣ ΖΗΤΩ

Να ανακαλεσετε την απόφαση του ΔΟΑ/ΕΠΟ και την αδειοδότηση της ΠΑΕ ΠΟΤ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ μέχρι να με εξοφλήσει πλήρως, ολοσχερώς και προσηκοντως . 

 Αθήνα 19.8.2024 Ο πληρεξούσιος δικηγόρος Γεώργιος ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΜ ΔΣΑ 14162, Φαβιέρου 47, Αθήνα ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ:Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕΑ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.