Ηρακλής Αμπελοκήπων: Σχηματίζεται το ρόστερ, νέα αποκτήματα, έναρξη προετοιμασίας

Χρήστος Λιάπης10 Αυγούστου 2024


Σε συμφωνία με πέντε παίκτες ήρθε ο Ηρακλής Αμπελοκήπων ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Πήρε τους Γιώργο Ρότζε 21 ετών στόπερ και αμυντικό χαφ. Προηγούμενες ομάδες που έπαιξε ήταν:Κ19 ΗΡΑΚΛΗ SUPERLEAGUE 2, ΑΕ Καλλιθέας, Αχιλλέας Τριανδρίας, Εθνικός Λαγυνών, Βαγγέλη Δεδόπουλο 22 ετών αμυντικό χαφ. Επαιξε προηγούμενα σε ΑΠΕΛ Γ Εθνική, Εθνικό Λαγυνών, Νίκο Τριφηνόπουλο 21 ετών χαφ πρώην παίκτης του Εθνικού Λαγυνών, Πέτρο Μπακαλίδη 26 ετών επιτελικό χαφ, δεξί χαφ. Προηγούμενα έπαιξε σε Κ19 του Αρη και Αιγινιακού, Κουλούρα, Αγ. Γεώργιο Βέροιας. 

Επίσης πήρε τον στόπερ Κώστα Νικολαΐδη πρώην παίκτη του Ηρακλή Αμπελοκήπων, του Παύλου Μελά και του Θριάμβου Παρθενίου.

Ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Δημήτρη Παπαοικονόμου και έχουν γίνει επαφές για άλλες πέντε ανανεώσεις με τους Αντωνιάδη, Παναγιωτίδη, Βόσδου, Μαυρομιχάλη, Παρούτογλου. 

Επίσης έχουν συμφωνήσει με την ομάδα οι Γ. Ζαφειριάδης εξτρέμ από Ιάσονα, Κων. Βαλαβάνης μπακ πρώην παίκτης της Ξυλούπολης, του Παύλου Μελά και του Κεραυνού Κολχικού, Αγγελος Ρετσίδης τερματοφύλακας από ΑΕ Καρίτσας, Αχιλλέας Τσέλιος τερματοφύλακας από Βελβενδό,

Ευάγγελος Γκαρνάκης αμυντικό χαφ πρώην παίκτης του Αχιλλέα Τριανδρίας και του Μελιτέα και με πέρασμα λόγω στρατιωτικού και από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Η προετοιμασία του Ηρακλή θα αρχίσει τη Δευτέρα στις 6.30μμ υπό τις οδηγίες του Γιώργου Παρασίδη.

Ακολουθήστε τη σελίδα τουmetrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.