Ηρακλής Αμμουδιάς-Ζιάκας: «Παραγωγική χρονιά με ακόμα περισσότερες επιτυχίες»

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2024


Συνεχίζει εντυπωσιακά ο Ηρακλής Αμμουδιάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο νεαρός επιθετικός της ομάδας Αντώνης Ζιάκας ήρθε στην ομάδα του Ηρακλή τον Ιανουάριο του 2023 και στην πρώτη του μισή χρονιά κατέγραψε 18 συμμετοχές πετυχαίνοντας 6 γκολ ενώ στέφτηκε και πρωταθλητής ΕΠΣ Σερρών.

Την περσινή περίοδο σε 25 συμμετοχές πέτυχε 24 γκολ πολλά από αυτά να είναι καθοριστικά για την πορεία της ομάδας μας που συνοδεύτηκε με τον τίτλο του πρωταθλητή στην ΕΠΣ Σερρών αλλά και την άνοδο του Ηρακλή μέσω των μπαράζ στην Γ Εθνική. Την φετινή χρονιά ο Αντώνης έχει 4 συμμετοχές. Για το παιχνίδι που προηγήθηκε αλλά και τις πρώτες εντυπώσεις από το πρωτάθλημα ανέφερε στο σάιτ του Ηρακλή:

«Θεωρώ ότι κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Η ομάδα ήταν καλά προετοιμασμένη για αυτό το παιχνίδι και το έδειξε από το πρώτο λεπτό ότι μοναδικός στόχος ήταν η νίκη.

Ήμασταν θεωρώ καλύτεροι καθόλη την διάρκεια του αγώνα και αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που μας δόθηκαν.

Μετά τα πρώτα δύο γκολ ελευθερώθηκαν τα πόδια μας λίγο παραπάνω και ήταν θέμα χρόνου να πετύχουμε και το τρίτο γκολ και να καθαρίσουμε το παιχνίδι.

Πώς βλέπεις την πορεία της ομάδας μας για την συνέχεια του πρωταθλήματος; Το κίνητρο που έχουμε για να κερδίσουμε κάθε αγώνα θεωρώ είναι σημαντικό βαρόμετρο στην καλή πορεία που έχουμε ως τώρα. Στόχος μας είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία και άποψη μου με τις επιτυχίες που είχαμε και αυτές που θα ακολουθήσουν θα τον πετύχουμε. Θέλει όμως μεγάλη προσπάθεια και ζήλο από όλους μας μιας και το πρωτάθλημα της Γ Εθνικης είναι ένας μαραθώνιος.

Εσύ προσωπικά τι στόχους έχεις για την τρέχουσα σεζόν; «Να βοηθήσω την ομάδα μας στο έπακρο με κάθε ευκαιρία που μου δίνεται είτε ως βασικός είτε ως αλλαγή και στο τέλος σαν ομάδα να έχουμε πετύχει τον στόχο μας.

Πιστεύεις ότι οι σχέσεις των παικτών μεταξύ τους επηρεάζει την απόδοση μιας ομάδας; «Το κλίμα της ομάδας είναι εξαιρετικό. Με όλα τα παιδιά και τον προπονητή μας έχουμε δημιουργήσει μια οικογένεια στην οποία στέκεται ο ένας στον άλλον σε κάθε δυσκολία και αυτό αποτυπώνεται εμφανέστατα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Είναι όλοι εξαιρετικοί χαρακτήρες και παλεύουμε όλοι μαζί για έναν κοινό στόχο.

Την περσινή σεζόν θεωρώ ότι ήσουν ο πιο κομβικός παίκτης της ομάδας μας καθώς πέτυχες πολλά και σημαντικά γκολ, πιστεύεις ότι μπορείς να επαναλάβεις μια εξίσου παραγωγική σεζόν; «Το επίπεδο της Γ Εθνικής είναι αρκετά διαφορετικό από το περσινό ωστόσο έχω βλέψεις να μπορέσω να κάνω μια ακόμα παραγωγική χρονιά σαν την περσινή με ακόμα περισσότερες επιτυχίες».

Τρίτη συνεχόμενη χρονιά φέτος στον Ηρακλή Αμμουδιάς. Πόσο ικανοποιημένος είσαι η και το αντίθετο από τους ανθρώπους της διοίκησης ,από τους φιλάθλους και από τις εγκαταστάσεις της ομάδας; «Τρίτη και πιο σημαντική χρονιά μου στον Ηρακλή.

Οι προπονητές αλλά και οι άνθρωποι της διοίκησης είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν σε ότι χρειαστούμε ανά πάσα στιγμή.

Οι εγκαταστάσεις είναι πραγματικά σε πολύ υψηλό επίπεδο όπως και το γήπεδο μετά την επανασπορα είναι σε καταπληκτική κατάσταση και σίγουρα βοηθάει στις καλύτερες προπονήσεις . Όσον αφορά τους φιλάθλους δεν γίνεται κανείς να μην τους δώσει ένα τεράστιο μερίδιο της επιτυχίας μας διότι μας στηρίζουν και μας επιβραβεύουν σε κάθε εκτός και εντός έδρας αγώνα και τους ευχαριστώ προσωπικά εγώ θερμά για την στήριξη αυτά τα χρόνια που δείχνουν προς το πρόσωπο μου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.