Ηρακλής Αμμουδιάς-Μούδιος: «Υγιές σύνολο που δείχνει τι θέλει μέσα στο γήπεδο»

Χρήστος Λιάπης15 Οκτωβρίου 2024


Πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με σκόρερ τους Τριανταφυλλάκο και Τζελίδη ο Ηρακλής Αμμουδιάς επικράτησε του Αρη Αβατου με 2-0.

«Με την ομάδα μας ανασταλτικά να είναι εξαιρετική σε όλη την διάρκεια του αγώνα και τους παίκτες μας να παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο πήραμε τη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, μια νίκη ιστορική καθώς είναι η πρώτη εντός έδρας και μπροστά στον κόσμο μας στις εθνικές κατηγορίες ανέφερε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Μάκης Μούδιος και πρόσθεσε:

«Η ομάδα πήρε μια  δίκαια νίκη όσο και σημαντική που την κρατάει μετά από 4 αγωνιστικές αήττητη και με 8 βαθμούς και φιγουράρει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Βγάζει προς τα έξω ένα υγιές σύνολο που δείχνει να γνωρίζει τι θέλει σε κάθε παιχνίδι, με τους παίκτες να έχουν όλοι τους ρόλους τους και να τα δίνουν όλα σε κάθε παιχνίδι. Πρόκειται για μια ομάδα καθαρά έργο του προπονητή μας που έχει περάσει την δική του φιλοσοφία και αν συνεχίσει έτσι πιστεύουμε ότι θα ζήσουμε ωραίες στιγμές την φετινή χρονιά.

Δεν χρειάζεται όμως καθόλου έπαρση. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και η ομάδα μας θα πρέπει να βλέπει την συνέχεια παιχνίδι με παιχνίδι και να φτάσει όσο γίνεται πιο γρήγορα στον στόχο της παραμονής.

Ευχαριστούμε το φίλαθλο κόσμο της Αμμουδιάς αλλά και της γύρω περιοχής για την παρουσία τους στο γήπεδο της Αμμουδιάς όπου στο τέλος χειροκρότησαν τους παίκτες μας για την καλή εμφάνιση και την νίκη.

Την ερχόμενη Κυριακή η ομάδα μας αγωνίζεται εκτός έδρας καθώς θα ταξιδέψει στην γειτονική Πόλη της Δράμας και στην Νέα Αμισό που θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα του ΠΑΟΠ Ν. Αμισού. Να αναφέρω ότι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο είδαν έναν εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο μετά την επανασπορά που έγινε πριν 3 εβδομάδες που χαίρεσαι να τον βλέπεις»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.