Ηρακλής: «All in» για φορ

Γιάννης Τσερβίνης27 Αυγούστου 2023

Ο,τι συνέβη και την περσινή χρονιά αυτό θα γίνει και φέτος στον Ηρακλήσχετικά με την απόκτηση του επιθετικού που θα ηγηθεί της «γραμμής κρούσης» τη νέα σεζόν.

Μόνο που αυτό που θέλουν στους κυανόλευκους είναι διαφορετικό αποτέλεσμα, μιας και η απόκτηση του Αλαν Μελούνοβιτς πέρυσι μόνο επιτυχημένη δεν κρίνεται.

Ο σέρβος επιθετικός ήταν… σκέτη απογοήτευση και για αυτό το λόγο λύθηκε πρόωρα το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ηρακλή.

Με δεδομένο ότι ο Ηρακλής δεν έχει λάβει αδειοδότηση, συνεπώς έχει περιορισμούς στις μεταγραφές, μπορεί να αποκτήσει μόλις τρεις παίκτες άνω των 25.

Οι δύο εξ αυτών βρίσκονται ήδη στη Μίκρα και είναι οι Σιμόν Γκμπενιόν (31 ετών) και Νικολάς Σίλβα (26 ετών). Ο τρίτος και τελευταίος ποδοσφαιριστής «μεγάλος» σε ηλικία θα είναι ο φορ, με τον Σάκη Τσιώλη να εξετάζει πολλές περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί.

Σε κάθε περίπτωση η επιλογή πρέπει να είναι άκρως προσεκτική, καθώς είναι μία νευραλγική θέση, με τους ανθρώπους του Ηρακλή να προσδοκούν σε πολλά γκολ από τον νεοαποκτηθέντα. Γι΄ αυτό το λόγο άλλωστε ο Στράτος Ευγενίου είναι έτοιμος να κάνει μία μικρή οικονομική υπέρβαση.

Παράλληλα, με τον φορ οι άνθρωποι της ομάδας τσεκάρουν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, μεσοεπιθετικών κυριώς που αγωνίζονται στα άκρα της επίθεσης, προκειμένου να υπάρχουν περισσότερες επιλογές για τον Σάκη Τσιώλη.

Οσον αφορά τέλος την προετοιμασία της ομάδας και το βασικό στάδιο αυτής, υπήρξε αλλαγή της τελευταίας στιγμής.

Η αποστολή των κυανόλευκων θα αναχωρήσει τελικά για το Καρπενήσι την Τρίτη και όχι τη Δευτέρα όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Αύριο, Δευτέρα θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ηρακλή ο Ματέο Τόρες, με τον ουρουγουανό χαφ να συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις.

Τέλος, αύριο θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια διαρκείας της νέας χρονιάς. Τα εισιτήρια διαρκείας περιλαμβάνουν τους εντός έδρας αγώνες της κανονικής περιόδου του Ελληνικού Πρωταθλήματος Super League2 2023 – 2024, των αγώνων play off και Κυπέλλου, καθώς και των φιλικών αναμετρήσεων.

Οι φίλοι της ομάδας μας που ενδιαφέρονται να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους θα έχουν την ευκαιρία να προσέρχονται στα γραφεία της ΠΑΕ στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ή να τηλεφωνούν στο 2313-252908 για περισσότερες πληροφορίες, από Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00 – 15:00).

Οι τιμές τους είναι οι εξής:


Χρυσή κάρτα: 300 Ευρώ

Θύρες 4-5-6: 200 Ευρώ

Θύρα 13: 150 Ευρώ

Θύρα 10: 100 Ευρώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.