Ηρακλής: Αγιασμός πριν την προπόνηση, διάστρεμμα ο Τσιακμάς!

Metrosport Team16 Σεπτεμβρίου 2024

Την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζει ο Ηρακλής στο μπάσκετ με τους «κυανόλευκους» να έχουν αφήσει θετικά δείγματα με την ομάδα που «χτίζουν». Πριν τη σημερινή μεσημεριανή προπόνηση έγινε Αγιασμός, ωστόσο προέκυψε απρόοπτο με τον Νίκο Τσιακμά να τραυματίζεται στον αστράγαλο.

Η προετοιμασία του Ηρακλή για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, μεθαύριο Τετάρτη (18/9) κόντρα στον Έσπερο Λαμίας στο Ιβανώφειο, συνεχίστηκε σήμερα Δευτέρα (16/9). Όπως ενημέρωσαν οι «κυανόλευκοι» πραγματοποιήθηκε Αγιασμός, ενώ από το πρόγραμμα προπόνησης απουσίασε ο Νίκος Παπαρέγκας με ίωση και ο τραυματίας Νίκος Δημαλής.

Στη διάρκεια της προπόνησης ωστόσο υπήρξε ένα απρόοπτο με τον Νίκο Τσιακμά, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο: «Αγιασμός πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν για τον ΗΡΑΚΛΗ.

Πριν από τη σημερινή (16/09) μεσημεριανή προπόνηση του ΗΡΑΚΛΗ, πραγματοποιήθηκε στο Ιβανώφειο ο καθιερωμένος αγιασμός, ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Πατέρας Αλέξανδρος, ο οποίος ευλόγησε την ομάδα, το προπονητικό επιτελείο, τα στελέχη και το υπαλληλικό προσωπικό της ΚΑΕ. Ο Πατέρας Αλέξανδρος ευχήθηκε στον ΗΡΑΚΛΗ μια πολύ καλή, πετυχημένη και χωρίς τραυματισμούς, σεζόν.

Ακολούθησε η προπόνηση της ομάδας μας, στη διάρκεια της οποίας υπήρξε ένα απρόοπτο με τον Νίκο Τσιακμά, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο.

Απόντες ήταν ο Νίκος Παπαρέγκας, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και ο τραυματίας Νίκος Δημαλής.

Η προετοιμασία του ΗΡΑΚΛΗ για την αναμέτρηση με τον Έσπερο Λαμίας, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, κεκλεισμένων των θυρών στο Ιβανώφειο και θα ξεκινήσει στις 17:00, θα ολοκληρωθεί αύριο (17/09) με μια προπόνηση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.