Ηρακλής: Αγιασμός, κοπή πίτας, οικογενειακό διπλό και... Ιβανώφειο

Γιάννης Τσερβίνης07 Φεβρουαρίου 2025

Σε περίοδο αγωνιστικής απραξίας βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή περιμένοντας να μάθουν αρχικά το πρόγραμμα των πλέι οφ και εν συνεχεία την έναρξη αυτών το διήμερο 22-23 Φεβρουαρίου.

Οι κυανόλευκοι συνεχίζουν βεβαίως κανονικά τις προπονήσεις στη Μίκρα, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα διεξαχθεί και φιλική αναμέτρηση στην Καβάλα με την τοπική ομάδα.

Σήμερα Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στις 10.30 το πρωί θα γίνει αγιασμός στις εγκαταστάσεις της ομάδας παρουσία σύσσωμου του ποδοσφαιρικού τμήματος, με την προπόνηση να μετατίθεται για λίγο χρονικά.

Το βράδυ το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και το τεχνικό επιτελείο θα δώσει το «παρών» στην κοπή πίτας της Αυτόνομης Θύρας 10 στο βοηθητικό του Ιβανωφείου.

Τέλος αύριο το πρωί στη Μίκρα θα διεξαχθεί οικογενειακό δίτερμα με την δεύτερη ομάδα και το απόγευμα αντιπροσωπεία του τμήματος θα βρεθεί στο Ιβανώφειο για να στηρίξει την προσπάθεια του καλαθοσφαιρικού Ηρακλή κόντρα στη ΧΑΝΘ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε