Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε ο 25χρονος που κακοποιούσε την κόρη της συντρόφου του

Metrosport Team04 Ιουνίου 2024

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 25χρονος, που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας Ηρακλείου και του εισαγγελέα για την άγρια κακοποιήση της 2,5 ετών κόρη της συντρόφου του.

Κατά πληροφορίες, ο 25χρονος Παλαιστίνιος, που κρίθηκε προφυλακίστεος, φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες, σημειώνοντας ότι το παιδί φέρει μώλωπες, λόγω τραυματισμού από πέσιμο στο μπάνιο. 

Μάλιστα, η νέα αποτρόπαιη υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία γείτονα του ζευγαριού, που ενημέρωσε τις αρχές για τις φωνές και τα κλάματα του παιδιού.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 21χρονος Παλαιστίνιος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ενδοοικογενειακής σωματικής βίας κατ’ εξακολούθηση, με τη μορφή της μεθοδευμένης πρόκλησης έντονου σωματικού πόνου, επικίνδυνης για την υγεία, σε βάρος ανήλικου θύματος, ενώ η μητέρα για συνέργεια στην ίδια πράξη και επιπλέον έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για τη δεύτερη φορά που ο 21χρονος απασχολεί τις αρχές, καθώς πριν από δύο περίπου εβδομάδες είχε και πάλι συλληφθεί για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, όταν το ανήλικο κοριτσάκι είχε εντοπιστεί να κυκλοφορεί μόνο του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.