Ηράκλειο: Πέθανε ο 25χρονος που ενεπλάκη σε τροχαίο στις Μαλάδες

Metrosport Team12 Αυγούστου 2024

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε στις Μαλάδες, στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 25χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (10/8) στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, φέροντας πολύ βαριά τραύματα στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα, αλλά και ελαφρά εγκαύματα, καθώς μετά τη σύγκρουση το όχημά του τυλίχτηκε στις φλόγες.

Παρά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε και τις μεταγγίσει αίματος, ο 25χρονος δεν τα κατέφερε και άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Κυριακής.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, κοντά στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Ηρακλείου, όταν το όχημα του εκλιπόντας συγκρούστηκε με έτερο διερχόμενο όχημα.

Αμέσως μετά, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο ένα όχημα που παραδόθηκε στις φλόγες, σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές, που κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά που πέραν της ολοσχερούς καταστροφής στο όχημα είχε επεκταθεί και σε ξερά χόρτα που υπήρχαν ακριβώς δίπλα στο φλεγόμενο Ι.Χ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.