Ηράκλειο: Όχημα έπεσε σε γκρεμό - Από θαύμα γλίτωσαν μητέρα και τα παιδιά της

Metrosport Team04 Ιουλίου 2024

Παρολίγον τραγωδία θα σημειωνόταν το απόγευμα της Δευτέρας (1/7) στις Βούτες Ηρακλείου όταν αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε μια μητέρα με τα δύο της παιδιά, ηλικίας 2 και 11 ετών, έπεσε σε γκρεμό 150 μέτρων, από όπου κατάφεραν να βγουν σώοι. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής LiveNews του Mega μετά την πτώση του ΙΧ στον γκρεμό, η μητέρα έβγαλε τα παιδιά της στο ΙΧ σκαρφάλωσε και βρέθηκε ξανά πάνω στον δρόμο για να ζητήσει βοήθεια.

«Η κόρη μου θα πήγαινε την μεγάλη κόρη στο κολυμβητήριο. Έφυγε από χωριό, με ειδοποίησε και μου είπε ‘μαμά, τράκαρα’. Νόμιζα ότι τράκαρε με άλλο αυτοκίνητο. Με κάλεσε με ξένο νούμερο. Όταν ήρθα είδα πυροσβεστική, ασθενοφόρα, ΕΜΑΚ, πανικός κόσμου.

Έτρεξα, τα παιδιά μου ήταν μέσα στο ασθενοφόρο. Μου είπε η κόρη μου ότι το αμάξι της έφυγε, προσπάθησε να το επαναφέρει, δεν τα κατάφερε», επεσήμανε η μητέρα της οδηγού στο MEGA.

Οι επιβάτες του οχήματος μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, αν και κανείς από τους τρεις δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.