ΗΠΑ-Συνελήφθη TikToker που επιτέθηκε σε ελληνικό εστιατόριο: «Νόμιζα ότι ήταν του Ισραήλ»

Metrosport Team25 Οκτωβρίου 2024

Το λάθος της παραδέχθηκε η γυναίκα TikToker που έγινε viral για την επίθεσή της σε ελληνικό εστιατόριο, μπερδεύοντας τις σημαίες της Ελλάδας και του Ισραήλ.

Η ίδια συνελήφθη για καταστροφή περιουσίας και εκφοβισμό, ενώ παραδέχθηκε το λάθος της καθώς νόμιζε πως οι σημαίες ήταν του Ισραήλ και όχι της χώρας μας.

Στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ μια γυναίκα που βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ πρωταγωνίστησε αρνητικά σκίζοντας ελληνικές σημαίες και έγινε viral για την επίθεσή της σε ελληνικό εστιατόριο, καταστρέφοντας ένα σωρό ελληνικές σημαίες, που νόμιζε ότι ήταν… ισραηλινές. Η Matthews (που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο «Ambamelia») συνελήφθη και κατηγορήθηκε για καταστροφή περιουσίας και εκφοβισμό. 

Στο βίντεο, που τη δείχνει να αρπάζει τις ελληνικές σημαίες, φώναζε «κοίτα αυτά το σκ@τ@», ενώ αργότερα όταν ενημερώθηκε είπε... «Τι; Αλήθεια; Ω, νόμιζα ότι ήταν του Ισραήλ - δικό μου λάθος» και παραδέχθηκε γράφοντας στη σχετική λεζάντα: «Εκείνη τη φορά νόμιζα λανθασμένα ότι η ελληνική σημαία ήταν του Ισραήλ και για αυτό κατέβασα τις σημαίες από το εστιατόριο OMG».

@ambamelia #fyp #viral ♬ original sound - Ambzz

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.