ΗΠΑ: Οκτάχρονη οδήγησε το αυτοκίνητο της μητέρας της...για να πάει για ψώνια (vid)

Metrosport Team19 Σεπτεμβρίου 2024

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στις ΗΠΑ, όταν οκτάχρονο κοριτσάκι οδήγησε το αυτοκίνητο της μητέρας της, πηγαίνοντας...για ψώνια. Το κοριτσάκι συλληφθεί, στη συνέχεια από την αστυνομία. 

Όλα συνέβησαν το πρωί της Κυριακής (16/09), όταν άνδρας κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε, ότι ένα λευκό όχημα πίσω του «παρεκτρέπεται διαρκώς της πορείας του.»

Στη συνέχεια προσπέρασε το όχημα με την κάμερα, ενώ ο άνδρας, που είχε καλέσει την αστυνομία ακούγεται να λέει: «Μοιάζει με παιδί!.»

Η αστυνομία εντόπισε το όχημα σε ένα κατάστημα Target, ενώ η 8χρονη ήταν μέσα και ψώνιζε, σύμφωνα με το FOX 8. Το παιδί είπε στους αστυνομικούς ότι χτύπησε ένα γραμματοκιβώτιο κατά τη διάρκεια της οδήγησής της, που εκτιμάται ότι στα 10 μίλια (περίπου 16 χιλιόμετρα), από το σπίτι της μέχρι το κατάστημα.

Οι αστυνομικοί είπαν ότι κάλεσαν την οικογένεια για να παραλάβει το αυτοκίνητο και το κορίτσι, το οποίο είπαν ότι είναι πλέον ασφαλές στο σπίτι του.

«Λοιπόν, βρήκα επιτέλους μια γυναίκα που βιάζεται περισσότερο να ψωνίσει στο Target από τη σύζυγό μου», αστειεύτηκε η αστυνομία του Μπέντφορντ σε μια ανάρτηση στη σελίδα του τμήματός της στο Facebook. «Ακριβώς, ένα 8χρονο πήρε το αυτοκίνητο της μαμάς του σήμερα το πρωί και οδήγησε στο Target στο Μπρέινμπριτζ για να ψωνίσει.»

«Δεν είμαστε σίγουροι τι αγόρασε ή αν μπορούσε να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Target για να εξοικονομήσει 5%. Την αφήσαμε να τελειώσει το Frappuccino της. Δεν είμαστε κακοί», συνέχισε η αστυνομία στο ίδιο ύφος.

Με πληροφορίες από ABC News

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.