ΗΠΑ: Ο Τζο Μπάιντεν φόρεσε καπέλο υποστήριξης του Ντόναλντ Τραμπ!

Metrosport Team12 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Τζο Μπάιντεν άφησε άφωνους… τους πάντες, από τους υποστηρικτές του, μέχρι ακόμη και τους αντιπάλους του μ’ αυτή του την κίνηση.

Ο Αμερικανός πρόεδρος φόρεσε και φωτογραφήθηκε (επιβεβαιώθηκε από τον Λευκό Οίκο πως η φωτογραφία είναι πραγματική) με καπέλο υποστήριξης του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές και τη «μάχη» με την Καμάλα Χάρις!

Κι όμως είναι πραγματικότητα και η φωτογραφία αληθινή. Ο Τζο Μπάιντεν πόζαρε φορώντας ένα καπέλο με το σύνθημα «Trump 2024» χαμογελαστός.

Οι υποστηρικτές του έμειναν… άναυδοι με τη φωτογραφία που κοινοποιήθηκε από τον λογαριασμό Trump War Room στο X με τη λεζάντα: «Ευχαριστώ για την υποστήριξη, Τζο».

Όσον αφορά στα σχόλια; «Κοιμισμένε Τζο καλώς ήρθες στο τρένο του Trump!!!!», «Επιτέλους επιβιβαστήκαμε!» και «είναι το πιο έξυπνο πράγμα που έχει κάνει σε ολόκληρη την πολιτική του καριέρα» σημείωσαν χρήστες του Χ.

Ο Άντριου Μπέιτς, εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, επιβεβαίωσε αργότερα ότι η φωτογραφία είναι πραγματική!

Για ποιον λόγο όμως ο Τζο Μπάιντεν φόρεσε καπέλο υποστήριξης του Ντόναλντ Τραμπ; Ο Μπέιτς εξήγησε πως ο Αμερικανός πρόεδρος φόρεσε το καπέλο για να τονίσει την ανάγκη για «διακομματική ενότητα».

Όπως εξήγησε σχετικά, ο Τζο Μπάιντεν επισκέφθηκε τον πυροσβεστικό σταθμό του Σάνκσβιλ στην Πενσυλβάνια όπου και παρευρέθηκε σε εκδήλωση μνήμης για την 11η Σεπτεμβρίου:

«Ως χειρονομία, έδωσε ένα καπέλο σε έναν υποστηρικτή του Τραμπ, ο οποίος στη συνέχεια είπε ότι στο ίδιο πνεύμα, ο Μπαίντεν θα πρέπει να φορέσει το καπέλο του Τραμπ. Το φόρεσε για λίγο» ήταν η εξήγηση που έδωσε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.