ΗΠΑ: Γερουσιαστής ανάγκαζε υπάλληλό της να κάνουν ακροβατικό σεξ

Metrosport Team10 Σεπτεμβρίου 2024

Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η περίπτωση αμερικανής γερουσιαστή που ανάγκαζε υπάλληλό της να κάνουν ακροβατικό σεξ για να μην τον απολύσει.

Η γερουσιαστής στο Κογκρέσο της Καλιφόρνια μάλιστα προκάλεσε με την απαίτησή της αυτή τραύματα στη μέση και στο ισχίο του άνδρα. Ο Τσαντ Κόντιτ κατέθεσε την περασμένη εβδομάδα μήνυση κατά της Μαρί Αλβαράντο-Τζιλ, υποστηρίζοντας ότι η γερουσιαστής – που άλλαξε τον περασμένο Αύγουστο στρατόπεδο για να προσχωρήσει στους Ρεπουμπλικανούς – τον εξανάγκαζε σε σεξουαλικές πράξεις καθ’ οδόν προς τη δουλειά τους.

Στην τελευταία τους σεξουαλική επαφή ο πρώην προσωπάρχης-ο οποίος είναι παντρεμένος- υποστηρίζει ότι έπαθε κήλη σε τρεις μεσοσπονδύλιους δίσκους και τραύμα στο ισχίο στρίβοντας το σώμα του έτσι ώστε να μπορέσει στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου να κάνει στοματικό σεξ στην γερουσιαστή.

Ο δικηγόρος της γερουσιαστού, Ονιάν Γκαβρίλοφ χαρακτήρισε παντελώς αβάσιμες τις κατηγορίες του Κόντιντ. «Ένας δυσαρεστημένος πρώην υπάλληλος κατασκεύασε μια περίεργη ιστορία, που παρουσιάστηκε χωρίς στοιχεία, για να πάρει οικονομική αποζημίωση», δήλωσε στην εφημερίδα Νew York Post. 

«Αναμένουμε ότι η γερουσιαστής θα απαλλαγεί πλήρως από κάθε αδικοπραγία που της προσάπτονται από αυτούς τους ψευδείς, οικονομικά υποκινούμενους ισχυρισμούς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.