ΗΠΑ: Έφηβη δολοφονεί τη μητέρα της και στέλνει αμέριμνη SMS από την κουζίνα του σπιτιού της

Metrosport Team19 Σεπτεμβρίου 2024

Αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει μια 14χρονη από το Μισισιπί να στέλνει αμέριμνη μήνυμα από το κινητό, λίγα δευτερόλεπτα αφότου έχει εκτελέσει τη μητέρα της.

Όπως φαίνεται και στο σοκαριστικό βίντεο, η έφηβη εκτέλεσε τη μητέρα της με πιστόλι, με το ντοκουμέντο να καταγράφει, μάλιστα, τα ουρλιαχτά της γυναίκας, πριν πέσει νεκρή.

Αμέσως μετά, η 14χρονη επέστρεψε στην κουζίνα, όπου εικονίζεται να παίζει με το κινητό της, ενώ τα δύο σκυλιά της παρακολουθούσαν.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα, το θύμα, η καθηγήτρια μαθηματικών Άσλεϊ Σμάιλι είχε πυροβοληθεί θανάσιμα στο πρόσωπο, με τη δράστη να χρησιμοποιεί το τηλέφωνό της για να στείλει μήνυμα στον πατριό της, σε μια προσπάθεια να τον κάνει να επιστρέψει στο σπίτι, για να τον σκοτώσει.

Όταν επέστρεψε στο σπίτι, η 14χρονη τον πυροβόλησε στο ώμο, χωρίς ωστόσο ο τραυματισμός του να είναι θανάσιμος.

 Μάλιστα, η 14χρονη Γκρεγκ φαίνεται πως είχε στείλει νωρίτερα μήνυμα σε μια από τις φίλες της, ζητώντας της να πάει στο σπίτι λόγω «έκτακτης ανάγκης». Όταν έφτασε, η δράστης φέρεται να τη ρώτησε «αν είχε ξαναδεί ποτέ νεκρό σώμα» και την οδήγησε στο πτώμα της μητέρας της.

Μιλώντας στο δικαστήριο κατέθεσε, ο ψυχίατρος που παρακολούθησε την 14χρονη αποκάλυψε ότι η νεαρή «είχε απώλεια μνήμης» για 90 λεπτά την ημέρα της εγκληματικής της πράξης, αλλά και ακουστικές ψευδαισθήσεις για χρόνια πριν από το έγκλημα». 

Όπως είπε, του είχε εκμυστηρευτεί ότι είχε αρχίσει να καπνίζει μαριχουάνα, αρκετές φορές την εβδομάδα και ανησυχούσε ότι η μητέρα της θα το μάθαινε.

Η 14χρονη κατηγορείται για δολοφονία, απόπειρα δολοφονίας και αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων, αντιμετωπίζοντας την ποινή ισόβιας κάθειρξης, σε περίπτωση που κριθεί ένοχη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.