ΗΠΑ: Απίστευτες ύβρεις κατά του ζεύγους Κλίντον-«Χίλαρι, αρπακτικό, Μπιλ σκ@τό»

Metrosport Team06 Απριλίου 2024

Διαδηλωτές προπηλάκισαν τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον και τη σύζυγό του Χίλαρι, όταν εκείνοι βγήκαν από το θέατρο Music Box του Μπρόντγουεϊ στο Μανχάταν.

Οι διαδηλωτές στη θέα του πρώην πρώτου ζεύγους των ΗΠΑ, άρχισαν να εκτοξεύουν ύβρεις: «Χίλαρι είσαι σούπερ αρπακτικό» φώναζαν στην πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ ενώ τον σύζυγό της Μπιλ Κλίντον τον αποκαλούσαν «σκ@το».

‘Χίλαρι, σου έχει πει ποτέ κανείς ότι είσαι ο σούπερ αρπακτικό’; φώναξε ένας διαδηλωτής καθώς η πρώην υπουργός Εξωτερικών πλησίαζε το αυτοκίνητό της.

‘Μπιλ Κλίντον, είσαι υποστηρικτής της γενοκτονίας. F*** you, σκ@το’, πρόσθεσε ο διαδηλωτής καθώς ο πρώην πρόεδρος την ακολουθούσε από πίσω. Η Χίλαρι εμφανίστηκε ατάραχη σηκώνοντας το χέρι της για να χαιρετήσει και χαμογέλασε προς στους υπόλοιπους που είχαν συγκεντρωθεί για να τη δουν από κοντά. 

“Χίλαρι, είσαι υπεύθυνη για γενοκτονίες, είσαι υπεύθυνη για ωμότητες. Βοηθάς κυριολεκτικά στη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού…Ξέρω ότι με ακούς …Γ@@… σκ@, Χίλαρι. Πάνω από 34.000 έχουν σκοτωθεί. Και αυτοαποκαλείσαι φεμινίστρια. Γυναίκες πεθαίνουν στη Γάζα”, συνέχισαν οι οργισμένοι διαδηλωτές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.