ΗΠΑ: Ανήλικος δολοφόνησε τον πατέρα του και πέταξε το πτώμα σε ποτάμι!

Metrosport Team08 Ιουνίου 2024

Αποτροπιασμό προκαλεί η νέα πατροκτονία που σημειώθηκε στις ΗΠΑ, με βασικό ύποπτο έναν 17χρονο από την κομητεία Μάριον, στην Ιντιάνα.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα, το έγκλημα διαπράχθηκε από τον 17χρονο Ντέιβιντ Πέρι, ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε τον πατέρα του, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν ξαφνικά στις 26 Μαΐου.

Η κόρη του  θύματος και αδελφή του δράστη δήλωσε την εξαφάνιση του πατέρα της στις Αρχές, όταν εντόπισε μια τεράστια κηλίδα αίματος κάτω από το στρώμα του κρεβατιού του.

Μετά από έρευνα, οι Αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο 17χρονος σκότωσε τον πατέρα του στο κρεβάτι του και αμέσως μετά ξεφορτώθηκε το πτώμα με έναν μεγάλο κάδο απορριμμάτων στο Γουάιτ Ρίβερ.

Μάλιστα, η αστυνομία εντόπισε το δίπλωμα του Πέρι μαζί με κατεστραμμένες πιστωτικές κάρτες και μια επαγγελματική κάρτα στο σωρό με καμένα αντικείμενα που βρέθηκαν στην αυλή του σπιτιού.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο 17χρονος εντοπίστηκε σε σουπερμάρκετ και αγόρασε μια κόκκινη κούκλα, έναν μικρό ανεμιστήρα, καλύμματα καθισμάτων, ένα κερί, μια ζώνη και ένα μικρό χρηματοκιβώτιο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.