ΗΠΑ: 17χρονη πήρε διδακτορικό αφού μπήκε στο πανεπιστήμιο στα 10 της!

Metrosport Team19 Μαΐου 2024

Σε μόλις 7 χρόνια κατάφερε να αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο η 17χρονη Dorothy Jean Tillman, παίρνοντας όχι μόνο το βασικό της πτυχίο, αλλά ακόμη και το διδακτορικό της.

Η νεαρή Dorothy παρακολούθησε το πρώτο της μάθημα στο κολέγιο σε ηλικία 10 ετών και, μετά από 7 χρόνια φοίτησης, πήρε κατά σειρά το πρώτο της πτυχίο, στον τομέα της Ψυχολογίας, και, αμέσως μετά, το μεταπτυχιακό της από το Unity College στο Μέιν και το διδακτορικό της από το Arizona State. 

Μάλιστα, τον περασμένο Δεκέμβριο έγινε το νεότερο άτομο που απέκτησε διδακτορικό δίπλωμα στην ολοκληρωμένη συμπεριφορική υγεία στο Arizona State.

Σε μεγάλο βαθμό, παρακολούθησε τα περισσότερα μαθήματος εξ αποστάσεως και διαδικτυακά, ενώ παρευρέθηκε αυτοπροσώπως στην τελετή αποφοίτησης του Arizona State και μίλησε στην τάξη των αποφοίτων κατά τη διάρκεια της τελετής.

«Όλα όσα κάναμε δεν μου φαίνονταν αφύσικα ή ασυνήθιστα, μέχρι που άρχισε να τραβάει όλη την προσοχή. «Δεν είχα τα καθημερινά σχολικά πράγματα, όπως χορούς στο σπίτι ή εβδομάδες πνεύματος ή απλά 7σχολικές φωτογραφίες και τέτοια πράγματα ... που δημιουργούν κατά κάποιο τρόπο ενότητα με τους συμμαθητές μου», δήλωσε στο Associated Press η 18χρονη σήμερα Tillman.

Εκτός από τις πανεπιστημιακές της σπουδές, η Tillman είναι επίσης ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος του Dorothyjeanius STEAM Leadership Institute, που περιλαμβάνει καλοκαιρινές κατασκηνώσεις που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους νέους στις τέχνες και τα θέματα STEM.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.