ΗΠΑ: 10χρονος δολοφόνησε πρώην δήμαρχος και την κόρη του!

Metrosport Team03 Σεπτεμβρίου 2024

Εν ψυχρώ δολοφόνησε τον 82χρονο πρώην δήμαρχο και την 31χρονη κόρη του ένας 10χρονος στη Λουιζιάνα, που εντοπίστηκαν το πρωί της Κυριακής (1/9) νεκροί μέσα στο σπίτι τους στο Μάιντεν.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, τα δυο θύματα είχαν δεχθεί αλλεπάλληλους πυροβολισμούς, με τον ύποπτο να τίθεται τελικά υπό κράτηση, αφού ομολόγησε την πράξη του.

«Έχουμε μια εξομολόγηση. Αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις τα πράγματα είναι πολύ ευαίσθητα. Όταν έχεις να κάνεις με ένα παιδί αυτής της ηλικίας, ξέρεις, στο στάδιο του, εξετάζουμε… αν υπήρχε κίνητρο, ποιο ήταν αυτό;

Είναι μία απο εκείνες τις υποθέσεις που έχουμε ακόμα πολλές αναπάντητες ερωτήσεις», ανέφερε ο αρχηγός της αστυνομίας του Μάιντεν Τζάρεντ Μακάιβερ.

Μέχρι στιγμής, οι αρχές δεν έδωσαν στη δημοσιότητα πληροφορίες σχετικά με τη φύση της σχέσης του παιδιού με τα θύματα, του 82χρονου Τζο Κορνίλιους και της 31χρονης Kίσα Μάιλς.

Ωστόσο, ο 82χρονος ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην κοινότητα και υπηρέτησε για λίγο ως προσωρινός δήμαρχος του Μάιντεν το 2013, αλλά και ως δημοτικός σύμβουλος, διάστημα κατά το οποίο βοηθούσε τους νέους και τις οικογένειες. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.