Ιορδανίδης: «Ήταν δώρο που είδα από κοντά τον Γιαμάλ, στην Ελλάδα θα έπαιζε στην Κ17!»

Metrosport Team10 Ιουλίου 2024

Ο Μιχάλης Ιορδανίδης παρακολούθησε από κοντά μαζί με τον γιο του τον ημιτελικό μεταξύ Ισπανίας και Γαλλίας και κατέθεσε στο Metropolis 95.5 την άποψή του τόσο συνολικά για το Euro 2024, όσο και για τον Λαμίν Γιαμάλ.

«Ήταν δώρο που είδα τον Γιαμάλ από κοντά, ήταν ιδιαίτερο και για τον γιο μου. Μου είχε πει αν σου έδινα μία ευκαιρία να δεις το Ισπανία-Γαλλία τι θα έλεγες; Του είπα θα ερχόμουν. Μου έκανε έκπληξη και πήγαμε για ένα διήμερο» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Τον Γιαμάλ δεν τον ήξερα, πήγε κατευθείαν στην εθνική ανδρών. Είχα διαβάσει κάτι ρεπορτάζ ότι αν ήταν στην Ελλάδα θα πήγαινε στην Κ17 και στην Κ19... Είναι ένα μεγάλο ταλέντο. Πρέπει να βγουν νέοι παίκτες γιατί κάποια στιγμή ποδοσφαιριστές όπως ο Ρονάλντο θα φύγουν. Είναι καλό να εμφανίζονται νεαροί ποδοσφαιριστές, είτε είναι Ισπανοί, είτε Γάλλοι...

Η Ισπανία ήταν καλύτερη ομάδα από την Γαλλία. Το ματς ξεκίνησε με καλύτερες συνθήκες για την Γαλλία, μετά η Ισπανία ισοφάρισε, το ανέτρεψε και η Γαλλία δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Δεν τα πήγε καλά στον χώρο του κέντρου, ενώ μπροστά έχει παίκτες. Ο Ντεμπελέ ήταν επικίνδυνος στο ένας εναντίον ενός, όμως, δεν είχε καλές σέντρες και χώλαινε λίγο στην τελική ενέργεια. Ο Εμπαπέ συνολικά δεν φάνηκε. Επίσης και οι ανάλογες βοήθειες με τις αλλαγές δεν ήρθαν».

Κατέληξε λέγοντας: «Η Ισπανία είναι πάντα φαβορί. Πιστεύω ότι θα παίξει στον τελικό με την Αγγλία. Την κράζουν σε όλο το τουρνουά, αλλά η Πρέμιερ είναι το καλύτερο πρωτάθλημα, έχει καλούς παίκτες και νομίζω ότι στο τέλος θα το κατακτήσει. Η Ισπανία, από την πλευρά της, πάντα προσφέρει θέαμα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.