Ιωάννης Παπαζήσης: «Δε με ενοχλεί όταν ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή»

Metrosport Team01 Ιουλίου 2023

Συνέντευξη παραχώρησε ο Ιωάννης Παπαζήσης στην εκπομπή «Ελένη» τονίζοντας ότι δεν τον ενοχλεί όταν ασχολούνται με την προσωπική του ζωή ενώ μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις φιλίες, τον έρωτα και την πατρότητα.

«Ελάχιστες φιλίες έχω κάνει μέσα από τον χώρο. Στερήθηκα χρόνο στο παρελθόν για εμένα και για τους ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπάνε. Μου αρέσει να ταξιδεύω, είμαι πολίτης του κόσμου, έχω βάλει σκοπό να γυρίσω όλη τη γη και θα το κάνω», ανέφερε ο ο δημοφιλής ηθοποιός.

Ακολούθως, ο Ιωάννης Παπαζήσης μίλησε για τον γιο του τον οποίο έχει αποκτήσει με την τραγουδίστρια Βανέσα Αδαμοπούλου αλλά και πώς διαχειρίζεται όταν ασχολούνται με την προσωπική του ζωή: «Είμαι ένας καλός μπαμπάς που δίνω τα πάντα στο παιδί μου. Είμαι μια εξέλιξη του πατέρα μου, τον θαυμάζω, είναι το είδωλό μου. Δεν με ενοχλεί όταν ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Η δική μου τακτική είναι να απέχω ολοκληρωτικά γιατί δεν μπορώ να διαχειριστώ το κομμάτι της δημοσιότητας».

Κλείνοντας, ο Ιωάννης Παπαζήσης σχολίασε: «Ένιωθα ευθύνη με τον άνθρωπο που ήμουν γιατί δεν ήθελα να δώσω τη "ρετσινιά" ότι είναι μαζί μου. Ο έρωτας με γοητεύει τρομερά, τον έχω ζήσει αλλά μεγαλώνοντας συνειδητοποιώ ότι δεν ξέρω αν χάνω ή αν κερδίζω από τον έρωτα. Είμαι καλά αυτό το διάστημα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.