Ιωαννίδης… τέλος, στροφή σε άλλες λύσεις!

Metrosport Team20 Ιουνίου 2024

Ο Φώτης Ιωαννίδης μετά την εξαιρετική του σεζόν στον Παναθηναϊκό έχει μπει στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Ο επιθετικός του «Τριφυλλιού» ωστόσο δεν είναι προσιτός σ’ όλους και οι απαιτήσεις των «πράσινων» υψηλές.

Ιωαννίδης… τέλος. Τέλος για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία δεν μπορεί να ακολουθήσει τα οικονομικά δεδομένα των απαιτήσεων του Παναθηναϊκού για τον Έλληνα επιθετικό. Σύμφωνα με όσα μεταφέρει η A Bola ο Ιωαννίδης «τελειώνει για την Σπόρτινγκ», η οποία οδηγείται πλέον σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής. Εδώ και καιρό η πορτογαλική ομάδα πιέζει προκειμένου να αποκτήσει τον διεθνή επιθετικό, όμως η οικονομική προσφορά της είναι μακριά από τα θέλω του Παναθηναϊκού.

Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός απέρριψε και την πρόταση της Ίπσουιτς, ύψους 25 εκ. ευρώ, για τον Φώτη Ιωαννίδη. Σύμφωνα με όσα σημειώνει η A Bola, η Σπόρτινγκ έχει αποφασίσει πως οι απαιτήσεις του Παναθηναϊκού είναι πολύ πάνω από το… πορτοφόλι της και στρέφεται σ’ άλλον επιθετικό για μια «πιο χαμηλή επένδυση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.