Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Τέλειωσε» τον Λύτρα από δικηγόρο της - «Ήταν μονόδρομος»

Metrosport Team23 Ιουνίου 2024

Το τέλος της εκπροσώπησής της από τον Απόστολο Λύτρα, που προφυλακίστηκε για τον βάναυσο ξυλοδαρμό της συζύγου του, ανακοίνωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα Μαζί», η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκάλυψε ότι μίλησε με τη σύζυγου του προφυλακισμένου δικηγόρου, σημειώνοντας ότι προσπαθεί να βρει τα πατήματά της, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της.

«Μίλησα με τη Σοφία. Το σημαντικό είναι να μπορέσει τώρα να βρει τα πατήματά της. Φρόντισε να έχεις δίπλα σου ανθρώπους, γιατί κανείς δεν τα καταφέρνει μόνος του», είπε αρχικά.

Όπως τόνισε, τα μέτρα που ανακοινώθηκαν πρόσφατα για την ενδοοικογενειακή βία δεν δίνουν ουσιαστική λύση, αναφέροντας ότι η λύση είναι η πρόληψη.

«Έχω συγχωρήσει τον δικό μου θύτη, πόσω μάλλον τον κ. Λύτρα. Πρέπει να κάνουμε το βήμα και να μιλάμε και να μην φοβόμαστε. Όμως, δεν πρέπει να κάνουμε παρορμητικές κινήσεις. Πρέπει πρώτα να εξασφαλίζουμε την ασφάλειά μας. Και στην περίπτωση του κ. Λύτρα είδαμε μια πολύ καλή διαχείριση από την πλευρά του θύματος. Δεν είναι πολύ απλά αυτά που λέμε», υποστήριξε.

Παράλληλα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου εξήγησε ότι το τραύμα από την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε δεν φεύγει ποτέ, σημειώνοντας ότι το αποτέλεσμα στο οποίο έχει φτάσει για να ξεπεράσει τις πληγές της έχει γίνει με διάφορες θεραπείες. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.