Ιωάννα Μάνδρου: «Εκτιμώ την Άννα Κανδύλη, δεν έχω ανάμειξη στην αποχώρησή της από το MEGA»

Metrosport Team25 Σεπτεμβρίου 2024

Για την απόφασή της να φύγει από τον ΣΚΑΪ και να πάει στο MEGA μίλησε η Ιωάννα Μάνδρου στην εκπομπή Buongiorno και αναφέρθηκε και στην αποχώρηση της Άννας Κανδύλη από το κανάλι.

«Δεν είχα καμία ανάμειξη στην αποχώρηση της Άννας Κανδύλης, δεν μιλήσαμε ακόμη», ανέφερε η Ιωάννα Μάνδρου, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην αποχώρηση της συναδέλφου της από το κανάλι. «Εκτιμώ την Άννα Κανδύλη και θα είχαμε μια άψογη συνεργασία», συμπλήρωσε η Ιωάννα Μάνδρου.

Ακόμη, η δημοσιογράφος του δικαστικού ρεπορτάζ πρόσθεσε: «Της εύχομαι τα καλύτερα και νομίζω ότι αν έμενε θα είχαμε μια άριστη συνεργασία όπως έχω τα 40 χρόνια στη δημοσιογραφία. Η προσωπική απόφαση ενός συναδέλφου είναι σεβαστή όπως είναι και η αποδοχή της απόφασης από την εταιρεία. Εγώ προσωπικά αισθάνθηκα πολύ δυσάρεστα».

Για να συνεχίσει: «Δύσκολη η θέση μου διότι στεναχωρέθηκα και αισθάνθηκα δυσάρεστα, όχι γιατί είχα κάποια ανάμειξη σε αυτό. Ανθρώπινα στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν μίλησα μαζί της γιατί χτες ανακοινώθηκε η μεταγραφή μου με το Μega. Με κανέναν συνάδελφο δεν μίλησα πριν ανακοινωθεί από την εταιρεία. Βεβαίως και θα μιλήσω πριν βγω από το στούντιο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.