Ιντζόγλου: «Ο Βέλεθ μπορεί να πάρει την θέση Μπράμπετς ή Φαμπιάνο - Δίχασε ο τρόπος που έφυγε»

Metrosport Team23 Αυγούστου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Λευτέρης Ινζτόγλου, μιλώντας για την επιστροφή του Φραν Βέλεθ στα «κιτρινόμαυρα». Παράλληλα, έκανε το δικό του σχόλιο για τις μεταγραφικές κινήσεις του Άρη αλλά και την ενδεχόμενη πώληση του Λουίς Πάλμα.

Για τη διαφαινόμενη επιστροφή του Φραν Βέλεθ στον Άρη: «Σαν κίνηση εγώ κρίνω πως είναι σωστή. Δεν θέλει χρόνο προσαρμογής. Ξέρει την ομάδα, ξέρει τον κόσμο. Εννοείται πως θα βοηθήσει την ομάδα».

Για το αν θα μπορέσει να «εκτοπίσει» από την άμυνα τον Μπράμπετς ή τον Φαμπιάνο: «Νομίζω πως ναι. Ο Φραν Βέλεθ είναι πολύ ποιοτικός παίκτης. Μπορεί να πάρει την θέση ενός εκ των δύο. Ας είναι όμως όλοι καλοί, να υπάρχει καλός ανταγωνισμός και να πηγαίνει καλά η ομάδα».

Για το αν ο κόσμος έχει διχαστεί για την επιστροφή του: «Ως προς τον τρόπο που έφυγε, εκεί υπάρχει ο διχασμός στον κόσμο. Για την ποιότητα και αν βοηθήσει την ομάδα δεν θεωρώ ότι υπάρχει θέμα διχασμού».

Για το αν άργησε να γίνει η μεταγραφική αυτή ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση: «Δυστυχώς ναι. Θα έπρεπε να γίνει νωρίτερα αυτή η κίνηση, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ. Πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα, να πετύχει τους στόχους της στο πρωτάθλημα».

Τέλος, για την ενδεχόμενη πώληση του Λούις Πάλμα: «Το θέμα είναι να πουληθεί, αλλά και να υπάρχει άξιος αντικαταστάτης, να μην αφήσει κενό. Σίγουρα είναι καλό το ότι θα αφήσει λεφτά στην ΠΑΕ, αλλά το θέμα είναι να καλυφθεί το κενό για την ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.