Ιντζόγλου: «Έξυπνη κίνηση η επιστροφή του Δεληζήση, ταιριάζουν στον Άρη τα μεγάλα παιχνίδια»

Metrosport Team14 Σεπτεμβρίου 2023

Για την επιστροφή του Δεληζήση στον Άρη, τον Άκη Μάντζιο, αλλά και για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο πρώην παίκτης του Άρη και νυν του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, Λευτέρης Ιντζόγλου.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ο Εθνικός Κεραμιδίου είναι για τρίτη χρονιά στην Γ΄ Εθνική. Πέρυσι τερματίσαμε στη δεύτερη θέση. Μιλάμε για μία ομάδα οργανωμένη που διαθέτει πολύ καλό υλικό για την κατηγορία, έχει καλές εγκαταστάσεις και θα έλεγα βρήκα την ηρεμία που έψαχνα. Είμαι ερωτικός μετανάστης και ζω πλέον με την οικογένειά μου στην Κατερίνη. Ακόμα δεν έχω σκεφτεί που μπορεί να κλείσω την καριέρα μου».

Για την επιστροφή του Δεληζήση στον Άρη: «Θεωρώ σωστή κίνηση από τον πρόεδρο και τον προπονητή την επιστροφή του Γιώργου στο Βικελίδης. Ο Δεληζήσης έχει να δώσει πολλά πράγματα στον σύλλογο αφού ξέρει πολύ καλά τι εστί Άρης. Θα βοηθήσει πολύ τους ξένους παίκτες να καταλάβουν σε ποια ομάδα αγωνίζονται. Είναι μια πολύ έξυπνη κίνηση. Και η επιστροφή του Βέλεθ ήταν καλή επιλογή γιατί ο Ισπανός ξέρει πολύ καλά το DNA του Άρη».

Για τον Άκη Μάντζιο: «Μία ακόμα καλή επιλογή από τον Άρη να φέρει ξανά στον πάγκο της ομάδας έναν άνθρωπο που γνωρίζει πάρα πολύ καλά τον σύλλογο. Ο Άρης έχει πάρει φέτος 19 παίκτες και θέλει χρόνο για να προσαρμοστούν. Το πόσο χρόνο χρειάζεται ένας παίκτης για να προσαρμοστεί σε μία ομάδα εξαρτάται καθαρά από τον ίδιο’’.

Για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης: «Στον Άρη ταιριάζουν τα μεγάλα και δύσκολα παιχνίδια και είναι μια καλή ευκαιρία να αποδείξει τι μπορεί να κάνει».

Για το ποια ομάδα βλέπει να ξεχωρίζει μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα: «Ο Παναθηναϊκός είναι πιο δεμένη ομάδα ωστόσο δεν έχει μεγάλες διαφορές με τις άλλες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.