Ίντερ Εσκάλδες-ΑΕΚ (0-4): Ο Λιβάι το πήρε πάνω του και έδωσε εύκολη πρόκριση στην «Ένωση»

Metrosport Team01 Αυγούστου 2024

Η ΑΕΚ πήρε το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League, επικρατώντας 4-0 της Ίντερ Εσκάλδες (8-3 συνολικό σκορ) με πρωταγωνιστή τον Λιβάι Γκαρσία.

Το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα έκανε την υποχρέωσή του και έκλεισε θέση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Νόα από την Αρμενία.

Στην πρώτη τελική της «Ένωσης» στο ματς (29'), ο Λιβάι κουβάλησε τη μπάλα, η αντίπαλη άμυνα του έδωσε χώρο και το πλήρωσε, καθώς ο Γκαρσία λίγο πριν μπει στην περιοχή, έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. 

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, η απόδοσης της ΑΕΚ ανέβασε την απόδοσή της και κατάφερε να βρει δεύτερο τέρμα στο 74', ξανά με τον Λιβάι Γκαρσία που αξιοποίησε μια βαθιά μπαλιά, έκανε το κοντρόλ στην πλάτη της άμυνας, εκτέλεσε και έκανε το 2-0.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Μάνταλος έκανε εξαιρετική κάθετη μπαλιά για τον Άμραμπατ που πάτησε περιοχή και με διαγώνιο σουτ έγραψε το 0-3.

Ο Λιβάι βρισκόταν σε «δαιμονιόδη» φόρμα και στο 86ο λεπτό όλοκλήρωσε την εμφάνισή του με χατ-τρικ. Ο 26χρονος με μια εξαιρετική περιστροφή στην μεγάλη περιοχή, πλάσαρε και σημείωσε το τελικό 0-4.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.