Ίννα Ιννάκι: Δίνει δωρεάν πρόσβαση στον Σάσα Βεζένκοφ στο Sugarbabestv!

Metrosport Team11 Ιουλίου 2024

Η Ίννα Ινάκι, η οποία για όσους δεν γνωρίζουν, είναι παραγωγός ερωτικών ταινιών στην Ελλάδα και ένθερμη οπαδός του Ολυμπιακού, υποσχέθηκε εφ' όρου ζωής δωρεάν πρόσβαση στον Σάσα Βεζένκοφ, στο σάιτ του Sugarbabestv, προκειμένου να υπογράψει στον Ολυμπιακό!

Πιο συγκεκριμένα, η Ίννα είπε στο gazzetta μεταξύ άλλων ότι... «πρόκειται για έναν από τους αγαπημένους μου μπασκετμπολίστες. Ο Σάσα πρέπει να γυρίσει στην Ελλάδα, εκεί που τον αγαπούν και τους αρέσει να τον βλέπουν να παίζει. Είναι ωραίο να τον έχουμε στην Ελλάδα, όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά για όλο το ελληνικό μπάσκετ. Πιστεύω, πως θα είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα η χρονιά με τον Βεζένκοφ εδώ, γιατί μας ανεβάζει την αδρεναλίνη κάθε φορά που παίζει, όπως ακριβώς άλλωστε κάνει τόσα χρόνια και η... Sugarbabestv».


Αξίζει να καταγραφεί πως ο Σάσα Βεζένκοφ ενημέρωσε τον ατζέντη του και την ομάδα του, τους Ράπτορς πως θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό... Μένει να μπει, πλέον, σε διαπραγμάτευση το συμβόλαιο του με την ομάδα του Καναδά, προκειμένου να μείνει ελεύθερος. Επίσης, θα πρέπει να καταγραφεί ότι οι Βεζένκοφ είναι σε σχέση με την πολίστρια του Ολυμπιακού, Νικόλ Ελευθεριάδου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο Google news

Μπείτε στην παρέα μας στο Instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο YouTube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.