Ίνγκασον: «Έχω σεβασμό στον ΠΑΟΚ, ένιωσα συγκίνηση»

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2024

Μνήμες ξύπνησαν σήμερα (15/9) στην Τούμπα για τον Ίνγκι Ίνγκασον. Ο Ισλαδός αμυντικός επέστρεψε για πρώτη φορά ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ και δήλωσε συγκινημένος.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: «Ένιωσα συγκίνηση. Έχω μεγάλο σεβασμό για τον ΠΑΟΚ, με στήριξε πολύ και εμένα και την οικογένειά μου. Πάντα θα ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ.

Τώρα παίζω στον Παναθηναϊκό, άλλαξαν οι ρόλοι, αλλά ένιωσα συγκίνηση που έπαιξα εδώ. Δεν ήταν σίγουρα μια νορμάλ συμμετοχή, ήταν περίεργο για εμένα».

Επίσης, ανέφερε: «Πέρασα σχεδόν πέντε χρόνια στον ΠΑΟΚ, ήταν ιδιαίτερο συναίσθημα και πρώτη φορά στην καριέρα μου επιστρέφω ως αντίπαλος σε ένα μέρος που έχω πολλές αναμνήσεις. Δεν θέλω να σχολιάσω τις φήμες περί επιστροφής μου στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι, είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού και κοιτάω το μέλλον.

Ήταν δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία, θα συνεχίσουμε. Να πω ότι ήρθαμε για τη νίκη, δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα και δε θέλαμε να χάσουμε άλλους βαθμούς. Θέλαμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. 

Είμαστε μια νέα ομάδα με νέους παίκτες, κάποιοι έπαιξαν για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κρατάω το καλό πρόσωπο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.