Ημερίδα κλειστού στίβου στο «Τασούλα Κελεσίδου» το Σάββατο 10/2

Πέτρος Χαριζακλής10 Φεβρουαρίου 2024

Μετά το Φεστιβάλ Αλμάτων, διεξήχθησαν δύο ημερίδες στο κλειστό των Αμπελοκήπων «Τασούλα Κελεσίδου». Η τρίτη και τελευταία ημερίδα κλειστού στίβου θα γίνει το Σάββατο (10/2) στο ίδιο στάδιο.

Η συμμετοχή στους αγώνες αναμένεται να είναι μεγάλη, καθώς πρόκειται για τον τελευταίο αγώνα πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του ΣΕΦ, το Σαββατοκύριακο 17-18/2.

Από τις συμμετοχές στους Άνδρες ξεχωρίζουν ο Παναγιώτης Τριβυζάς (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) στα 60μ., ο Ευθύμης Καραγιώργος (ΠΑΟΚ) στα 60μ. με εμπόδια, ο Αντώνης Στυλιανίδης (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) στο μήκος και ο Γιάννης Ντούρος (ΑΣ Ρήγας) στο επί κοντώ.

Στις Γυναίκες ξεχωρίζουν η Δήμητρα Τσουκαλά (ΠΑΣ Πρωταθλητών) και η Ανδριάννα Γκόγκα (ΑΣ Πανόραμα) στα 60μ., η Σοφία Καμπερίδου (Πυγμή Ευόσμου) στα 60μ. με εμπόδια, η Ναταλία Μπέση (Πρωτέας Ηγουμενίτσας) στο μήκος, η Χριστίνα Δαμιανίδου (Μ. Αλέξανδρος) και η Σπυριδούλα Ναζίρη (Ηρακλής) στο τριπλούν, η Ναταλία Ράπτη (Πρωτέας Ηγουμενίτσας) στο ύψος και η Εβίνα Παναγιώτου (Ερμής Κωνσταντινούπολης) με την Ηρώ Βραδή (Ερμής Κωνσταντινούπολης) στο επί κοντώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.