Ημέρα Κουάισον στον Άρη - Η ώρα άφιξης του

Metrosport Team20 Σεπτεμβρίου 2024

Ημέρα Ρόμπιν Κουάισον η σημερινή για τον Άρη καθώς αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ανακοινωθεί από τους ''κιτρινόμαυρους''.

Ο Σουηδός φορ θα «προσγειωθεί», σήμερα το μεσημέρι, λίγο μετά από τις 12:00, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να επικυρωθεί η συμφωνία του με τον Αρη για συμβόλαιο διάρκειας δυο ετών.

Αναφορικά με το αγωνιστικό του προφίλ ο Σπύρος Τουλίκας, ανέφερε, «Πρέπει να πάρει τη θέση του Γκαρσία, γιατί ο Κουάισον είναι δεύτερος στράικερ, αυτή είναι η θέση του. Ή να είναι αντικαταστάτης του Μορόν. Έχει παίξει και αριστερά, αλλά είναι πιο χρήσιμος μπροστά. Εκεί βάζει τα περισσότερα γκολ και έχει τους καλύτερους αριθμούς. Είναι δουλευταράς, δεν είναι παίκτης που θα περιμένει, θα πρεσάρει και είναι ομαδικός. Αν παίξει τη θέση του δεύτερου επιθετικού θα είναι πολύ πιο κοντά στον Μορόν απ' ότι ο Γκαρσία. Βέβαια, το ότι έχει να παίξει μήνες είναι πρόβλημα, ίσως χρειαστεί 5-6 εβδομάδες για να επανέλθει. Αυτό είναι θέμα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.