Ημέρα Γίρι Παβλένκα στον ΠΑΟΚ - Η ώρα άφιξης του

Χάρης Εμμανουηλίδης28 Σεπτεμβρίου 2024

Ημέρα Γίρι Παβλένκα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ, που φέρνει στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο του μεταγραφικό απόκτημα για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, θέλοντας να καλύψει τα νώτα του στη θέση ''1'' , μετά και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους προσαγωγούς ο Αντώνης Τσιφτσής, πρόβλημα το οποίο δεν γνωρίζει κανείς πόσο χρονικό διάστημα θα τον αφήσει εκτός δράσης.

Ο έμπειρος γκολκίπερ αναμένεται σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη περίπου στις 17:50, ώστε να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ανακοινωθεί από τον ''Δικέφαλο του Βορρά'' για τον επόμενο χρόνο, όπως προβλέπει η συμφωνία, με την προοπτική επέκτασης για έναν ακόμα χρόνο αν υπάρξει επιθυμία και των δύο πλευρών.

Οι 10 καλύτερες επεμβάσεις του με τη φανέλα της Βέρντερ Βρέμης

Αναφορικά με τα οικονομικά δεδομένα του deal, ο παίκτης θα εισπράξει αυτόν τον χρόνο στην Τούμπα περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και όρος αυτόματης ανανέωσης του συμβολαίου του και για δεύτερη χρονιά σε περίπτωση που φτάσει έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών με τα ασπρόμαυρα.

Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε πως ο Γίρι Παβλένκα δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ μέχρι της 30 Ιανουαρίου του νέου έτους καθώς έχει κλείσει η διορία για τη δήλωση παικτών στη league phase του Europa League, με μοναδικό αστεράκι το να υπάρξουν δυο γκολκίπερ τραυματίες για μεγαλύτερο διάστημα του ενός μήνα, κάτι που δίνει το δικαίωμα σε μία ομάδα να προβεί σε αλλαγή.

Ο πολύπειρος 32χρονος γκολκίπερ έμεινε ελεύθερος από τη Βέρντερ Βρέμης της οποίας την εστία υπερασπίστηκε για 221 παιχνίδια δεχόμενος 345 γκολ αλλά και κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε 44 παιχνίδια και σύνολο 19.867 αγωνιστικών λεπτών.

Σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων ο ύψους 1.96 γκολκίπερ, ήταν διεθνής με την Κ21 της Εθνικής Τσεχίας πριν ανοίξει η πόρτα των... μεγάλων, στις 15 Νοεμβρίου του 2016.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.