Ημαθία: 29χρονη η νεκρή στο τροχαίο-Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ.

Metrosport Team21 Ιουνίου 2024

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα (21/6), στην Ημαθία.

Όπως προκύπτει από την ΕΛ.ΑΣ., η νεκρή γυναίκα ήταν μόλις 29 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, δύο ακόμα γυναίκες μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Βέροιας και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μία αναμένεται να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τραύματά της.

Σε ό,τι αφορά στη δεύτερη τραυματισμένη γυναίκα, αναμένεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε και ο 73χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος, ο οποίος μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

''Σήμερα (21 Ιουνίου 2024) και ώρα 12.00 περίπου, στο 277ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 25χρονη αλλοδαπή συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 73χρονος ημεδαπός και στη συνέχεια τρίτο Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 52χρονος ημεδαπός προσέκρουσε στα δύο προαναφερόμενα οχήματα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 29χρονης αλλοδαπής που επέβαινε στο πρώτο όχημα. Επίσης, τραυματίστηκαν 2 αλλοδαπές γυναίκες, ηλικίας 24 ετών που επέβαιναν στο πρώτο όχημα, καθώς και ο 73χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.