Ίλον Μασκ: Σε ρόλο δημοσιογράφου για τα μάτια του... Τραμπ!

Metrosport Team13 Αυγούστου 2024

Τον ρόλο του... δημοσιογράφου αναμένεται να αναλάβει ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Ίλον Μασκ, ο οποίος πρόκειται να πάρει συνέντευξη από τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Η συνέντευξη είναι προγραμματισμένη για τις 20:00 (τοπική ώρα ΗΠΑ) και αφήνει ανοικτό το παράθυρο επιστροφής του πρώην προέδρου των ΗΠΑ στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει στην εξτρατεία του, προκειμένου να ανεβάσει τα ποσοστά του. 

«Θα κάνω κάποια τεστ καθαρισμού του συστήματος απόψε και αύριο πριν τη συζήτηση», έγραψε ο Μασκ στο Χ (Twitter).

Όπως ανακοινώθηκε, η συνέντευξη θα μεταδοθεί ζωντανά από τον επίσημο λογαριασμό του Τραμπ, ο οποίος αποκαταστάθηκε περίπου ένα μήνα αφότου ο Μασκ αγόρασε το τότε Twitter.

Μάλιστα, ο Μασκ, ο οποίος μέχρι πρόσφατα υποστήριζε τον Τζο Μπάιντεν, έχει στραφεί προς τα δεξιότερα, ενώ ακόμη κι ο Τραμπ, ο οποίος ήταν από παλιά επικριτής των ηλεκτρικών οχημάτων, άλλαξε στάση μετά την υποστήριξη που δέχθηκε από τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου.

«Είμαι υπέρ των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Πρέπει να είμαι, επειδή ο Ίλον με υποστήριξε πολύ σθεναρά. Έτσι δεν έχω επιλογή», είχε πει ο Τραμπ στη διάρκεια συγκέντρωσης στις αρχές Αυγούστου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.