Ηλιόπουλος: «Ομάδα με υγεία o Ηρακλής Αμπελοκήπων»

Metrosport Team31 Δεκεμβρίου 2023

Ο Ηρακλής Αμπελοκήπων επικράτησε στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με 4-1 του Ελευθεριακού και πέτυχε την δεύτερη σερί νίκη στον 1ο όμιλο της Α1. Ο έμπειρος επιθετικός της ομάδας, Δημήτρης Ηλιόπουλος αναφέρθηκε στην πορεία του συλλόγου τη φετινή σεζόν, το Πρωτάθλημα της Α1 αλλά και το τι κρατάει από το 2023. Αναλυτικά, στον Παύλο Κερασιώτη δήλωσε:

«Ερχόμενος στην Θεσσαλονίκη, πήρα την απόφαση να παίζω εδώ, όσα χρόνια συνεχίζω να αγωνίζομαι. Σκεφτόμουν να βρω μια ομάδα (Ιθάκη) με υγεία. Νομίζω πως αυτό το βρήκα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων, μια ομάδα που ήξερα ότι λειτουργεί σε πρότυπα Γ’ Εθνικής, με ένα ωραίο γήπεδο και με μια διοίκηση «κόσμημα» σε όλες τις υποχρεώσεις της. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, σίγουρα το 2023 δεν μας πήγε όπως θέλαμε. Για την ακρίβεια μας πήγε εντελώς κόντρα, με τραυματισμούς, με ατυχίες και πολλές αλλαγές που δεν βοήθησαν στο να μαζέψουμε τα κομμάτια μας.

 Ομως ο τρόπος που κλείσαμε το 2023, ήταν κάθε άλλο παρά πικρός. Ηρθε ένας προπονητής, ο κ. Αβραμίδης, ο οποίος κούμπωσε επάνω μας. Ηταν αυτό που χρειαζόμασταν. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα αυτό βγήκε και στο γήπεδο και ήρθαν δυο πολύ μεγάλες νίκες, που συνδυάστηκαν με καλό ποδόσφαιρο».

Ακόμη, ο Δημήτρης Ηλιόπουλος για την Α1 κατηγορία της ΕΠΣΜ, είπε: «Σε γενικές γραμμές δεν περίμενα να είναι τόσο ανταγωνιστική η Α1. Υπάρχουν πολύ μικρές διαφορές ανάμεσα στις ομάδες. 

Ενα λάθος μπορεί να στοιχίσει το αποτέλεσμα. Θα ήθελα βέβαια να ήμασταν πιο πολλές ομάδες, να ήταν ένας όμιλος δηλαδή». Τέλος, για το τι κρατάει από το 2023, είπε: «Κρατάω την εικόνα μας στα τελευταία ματς που παίξαμε κυριαρχικό ποδόσφαιρο και το χαρήκαμε οι ίδιοι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.