Ηλιόπουλος: «Δεν θα ξεχάσουμε το σπρώξιμο του Γκαγκάτση στον Αλμέιδα»-Τι είπε για τον Μαρινάκη και τις μεταγραφές της ΑΕΚ

Metrosport Team20 Ιουνίου 2024

Στον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση, αναφέρθηκε ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου υπογράμμισε πως «δε θα ξεχάσουμε το σπρώξιμο του Μάκη Γκαγκάτση στον Αλμέιδα». Παράλληλα αναφέρθηκε και στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη…

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, αναφέρθηκε στον επόμενο πρόεδρο της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Ο κ. Γκαγκάτσης θα πρέπει να βγει δημοσίως να πει τι θα κάνει, πώς θα το κάνει. Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το σπρώξιμο του Αλμέιδα και τη συμπεριφορά στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Κάθε πράγμα στον καιρό του και θα δούμε τι θα αποφασίσουμε την κατάλληλη στιγμή».

Παράλληλα αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη με τον οποίο είναι φίλος και κουμπάρος:

«Στη ζωή σου όταν δεν είσαι ειλικρινής θα το βρεις μπροστά σου. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, όχι για τυπικές διαδικασίες, αλλά για την ουσία. Δε θέλω να κατηγορηθώ ότι λέω ψέματα. Καταλαβαίνω ότι αυτό είναι ένα καυτό θέμα, αν και δεν το είπατε στην αρχή. Η πραγματικότητα είναι η εξής... Ηταν πριν 45 χρόνια στενότατος φίλος.

Πριν από 20 χρόνια έγινε κουμπάρος μου. Τα τελευταία 18-20 χρόνια, έχουμε τελείως διαφορετικές πορείες. Μπορεί να βρεθούμε μία φορά το χρόνο σε έναν χώρο που βρίσκονται πλοιοκτήτες. Ο αδελφός μου ο Αντώνης, όχι ο ξάδελφός μου ο Αντώνης, υποστηρίζει τον Ολυμπιακό.

Αλλά εδώ γεννιούνται δίδυμα με διαφορετικές απόψεις. Τον αδελφό μου τον αποκαλεί ο στενός μου κύκλος παριζιάνο και εμένα παρτιζάνο. Εκείνος Ολυμπιακός και εγώ ΑΕΚ».

Ερωτηθείς για το αν είναι η ΑΕΚ κοντά σε κάποια μεταγραφή ο Μάριος Ηλιόπουλος απάντησε: «Το τυρί σου μπάρμπα που λέει και μια παροιμία. Είπα από την πρώτη μέρα που ήρθα ασχολούμαι με μεταγραφές. Είναι δεδομένο πως θα γίνουν, το πόσες δεν μπορώ να σας πω, δεδομένα δε θα είναι μία. Αλλά πολλές. Βάλτε τη ζώνη ασφαλείας και πάμε».

Στο φινάλε της εκδήλωσης ο Ηλιόπουλος απευθύνθηκε στα ισπανικά και του μετέφερε χαρακτηριστικά: «Σήκω Ματίας! Συνεχίζουμε να προχωράμε! Πάμε για τις μάχες!


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.