Ηλιόπουλος: Από προτελευταίοι φτάσαμε να συζητάμε για πεντάδα

Metrosport Team28 Ιανουαρίου 2024

Σε διαρκή αγωνιστική άνοδο είναι ο Ηρακλής Αμπελοκήπων ο οποίος πλέον μια αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου απέχει ένα βαθμό από τα πλέι οφ της Α1.

Ο Ηρακλής νίκησε τον Ιωνικό χάρη σε δυο γκολ του Δημήτρη Ηλιόπουλου.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής για το παιχνίδι των Διαβατών και τη συνέχεια της Α1 επισήμανε: Το παιχνίδι με τον Ιωνικό ήταν δύσκολο καθώς δεν είχε να χάσει κάτι και αυτά τα παιχνίδια είναι τα πιο επικίνδυνα. Εγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες λόγω του αέρα αλλά και γηπεδικές καθώς ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι σε καλή κατάσταση. Το αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς στο σκορ. Το φέραμε στα μέτρα μας, ελέγξαμε τον ρυθμό και ήταν θέμα χρόνου να έρθει και το δεύτερο γκολ».

Πως βλέπεις τη συνέχεια;

Η πεντάδα δεν εξαρτάται μόνο από εμάς αλλά και από άλλα αποτελέσματα. Με την έλευση του νέου προπονητή και τις μεταγραφές που έγιναν βλέπουμε όλα τα παιχνίδια διαφορετικά.

Βάζουμε τον πήχη όσο πιο ψηλά γίνεται. Να μπούμε στην πεντάδα ή να είμαστε πρώτοι στα πλέι άουτ. Εχουμε καταλάβει ποιοι είμαστε και τι κάνουμε μέσα στο γήπεδο.

Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στο Πρωτάθλημα αλλά αυτό δεν μπορούμε να το αλλάξουμε.

Ηταν μια χρονιά με διακυμάνσεις. Μετά το ματς με τον Ιωνικό όλοι μας θεωρούσαν τελειωμένους καθώς τότε ο Ιωνικός πέτυχε την πρώτη νίκη και το πρώτο του γκολ. Στη συνέχεια βγάλαμε προσωπικότητα ατομικά αλλά και όλοι μαζί και από προτελευταίοι φτάσαμε να συζητάμε για την πεντάδα. Η ομάδα απέκτησε ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Θα κάνουμε πολλές ζημιές αν μπούμε στα πλέι οφ αλλά είτε παίξουμε στα πλέι οφ είτε στα πλέι άουτ όλοι θα δουν το διαφορετικό πρόσωπο του Ηρακλή.

Για τη δική σου απόδοση; Λόγω τραυματισμού είχα μείνει 2,5 μήνες εκτός αλλά πλέον είμαι χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα και ήδη έχω φτάσει στα οχτώ γκολ.

Για τις δύο ομάδες που θα παίξουν στα μπαράζ; Η ΑΕ Ευόσμου είναι ένα από τα φαβορί και για το δεύτερο εισιτήριο θα παλέψουν Δόξα Ασσήρου και Ακρίτες. Ο δικός μας όμιλος ήταν πιο ανταγωνιστικός και την Δόξα Ασσήρου την πιστεύω και μετά τις μεταγραφικές προσθήκες που έκανε. Θα γίνει ένα ωραίο μίνι Πρωτάθλημα και στα πλέι οφ και στα πλέι άουτ αλλά σημαντικό ρόλο θα παίξουν τα πρώτα παιχνίδια και η κλήρωση

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.