Ίλιον-Μηχανή παρέσυρε και σκότωσε πεζό: «Ήταν μωβ, μέσα στα αίματα»

Metrosport Team05 Ιουνίου 2024

Θανατηφόρο τροχαίο στο Ίλιον έγινε σήμερα το πρωί (5/6), με θύμα 60χρονο πεζό. Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του το πρωί της Τετάρτης όταν παρασύρθηκε από μηχανή στο Ίλιον.

Το τροχαίο με την παράσυρση πεζού στο Ίλιον έγινε περίπου στις 10 το πρωί στη συμβολή των οδών Ανδρέα Παπανδρέου και Πολυτέκνων. Κάτω από άγνωστες συνθήκες ο άνδρας 60 ετών, παρασύρθηκε από τη μηχανή και έπεσε με δύναμη στο οδόστρωμα. Στο σημείο, έσπευσε το ΕΚΑΒ αλλά ήταν ήδη αργά για τον άτυχο άνδρα.

Αυτόπτης μάρτυρας που επικαλείται η ΕΡΤ, αναφέρει χαρακτηριστικά: «είχα πάει απέναντι και είδα τον άνθρωπο κάτω και πήγα προς τα εκεί και τον είδα. Ήταν ακριβώς στη διάβαση ο άνθρωπος. Ήταν πρησμένος, μωβ, μέσα στα αίματα και ήταν ήδη πεθαμένος». Πρόσθεσε δε πως άκουσε ότι η «μηχανή βγήκε με κόκκινο».

«Σύμφωνα με τους γείτονες που μίλησα χτυπήθηκε ένας άνθρωπος στο φανάρι, είναι γενικότερα ένα σημείο πολύ επικίνδυνο. Η ταχύτητα από πάνω από τα φανάρια μέχρι κάτω… αν ανοίξει πράσινο ειδικά τα πρωινά, σε ώρες αιχμής γίνεται χαμός» τονίζει άνθρωπος που ήταν στη γειτονιά την ώρα του περιστατικού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.