Ηλίας Τζαφέρης: Πέθανε ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Καρφί»

Metrosport Team06 Ιουνίου 2024

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα (6/6), σε ηλικία 57 ετών, ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Καρφί» και των sites Lykavitos και Moneypress, Ηλίας Τζαφέρης.

Ο Ηλίας Τζαφέρης είχε εργαστεί για 34 χρόνια στην τηλεόραση, σε εφημερίδες, σε ραδιόφωνο και σε sites, ξεκινώντας τη σταδιοδρομία του το 1990 από τον Flash 961 Radio.

Το 1994 ανέλαβε χρέη αρχισυντάκτη στο Κανάλι 5 (Alter), ενώ από το 1994 μέχρι το 1999 διετέλεσε διευθυντής στο Business Radiο.

Τα επόμενα χρόνια βρέθηκε στον Alpha, στον οποίο ανέλαβε χρέη αρχισυντάκτη, ενώ στη συνέχεια «μετακόμισε» στην εφημερίδα «Το Άρθρο», για λογαριασμό της οποίας εργάστηκε από το 2007 ως το 2011.

Σύντομα, στράφηκε σε έντυπα κυρίως οικονομικού περιεχομένου, αναλαμβάνοντας για ένα χρόνο αρχισυντάκτης στην «Ημερησία», ενώ στη συνέχεια ίδρυσε την εταιρία HT Press Online, η οποία είχε υπό τη σκέπη της δύο ενημερωτικά sites: το Lykavitos.gr και το Moneypress.gr.

Ο Ηλίας Τζαφέρης το 2019 έγινε εκδότης στην εφημερίδα «Καρφί», ακολουθώντας τα χνάρια του ιστορικού εκδότη της, Νίκου Κακαουνάκη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.