Ηλιάδης: «Μπορεί να κάνει το back to back ο ΠΑΟΚ, κάνει ασύλληπτα πράγματα με την μπάλα ο Κωνσταντέλιας»

Metrosport Team28 Αυγούστου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Στέλιος Ηλιάδης, με τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να μιλάει για τον στόχο του Champions League που χάθηκε για τον Δικέφαλο, τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος αλλά και τις περιπτώσεις των Κουλιεράκη - Κωνσταντέλια.

Αρχικά ανέφερε για τον ΠΑΟΚ: «Ο αποκλεισμός κόστισε πιο πολύ ψυχολογικά, τόσο γιατί όλοι περίμεναν αυτή την πρόκριση, αλλά και για τον τρόπο που ήρθε η ισοφάριση με γκολ στο τελευταίο λεπτό, αλλά αυτά γίνονται. Η χρονιά για εμένα, αν αφήσουμε αυτό στην άκρη, ξεκίνησε ιδανικά και περιμένω την ομάδα να βελτιωθεί παιχνίδι με το παιχνίδι και στο τέλος μακάρι να πετύχει τον στόχο της , δηλαδή τον πρωταθλητισμό σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως βλέπουμε τα τελευταία χρόνια».

Για τις περιπτώσεις Κουλιεράκη - Κωνσταντέλια: «Ο Κουλιεράκης είναι ταύρος, είναι ένα παιδί που τα έχει όλα. Ο επόμενος που θέλουμε όλοι να δούμε στο εξωτερικό είναι ο Κωνσταντέλιας και όλοι θα χαιρόντουσαν να τον δουν να προοδεύει στο εξωτερικό. Κάνει ασύλληπτα πράγματα με την μπάλα στο γήπεδο. Είναι ένα προσγειωμένο παιδί, η ταχύτητα σκέψης του, οι κινήσεις του , θυμίζουν σε κάποιες φάσεις τον Μέσι».

Προσθέτοντας: «Στην εποχή μας δεν είχαμε ούτε Κωνσταντέλια ούτε Τάισον. Τώρα με τον Ιβάν Σαββίδη έχει μεγαλώσει αγωνιστικά, μεγάλη ομάδα ήταν ο ΠΑΟΚ, είναι και θα είναι ούτως ή άλλως».

Αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει ξανά τον τίτλο: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να στεφθεί πάλι πρωταθλητής. Η ομάδα μπορεί να είναι μέχρι και ένα 40% πάνω σε ένα μήνα από τώρα».

Τον ίδιο: «Πλέον κατοικώ μόνιμα στην Καρδίτσα, εργάζομαι εδώ και αποτελεί ένα κατάλληλο μέρος για οικογένεια. Δεν υπάρχει εγκληματικότητα και προσφέρεται για έναν άλλο τρόπο ζωής».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.