Ηλιάδης για ΑΕΛ: «Εγιναν ουσιώδεις κινήσεις» - Σουλούκος: «Είμαστε μια οικογένεια»

Metrosport Team22 Αυγούστου 2024

Οι ρυθμοί καθημερινά ανεβαίνουν στην προετοιμασία της ΑΕΛ στην Πτολεμαϊδα καθώς έχει αρχίσει το μοντάρισμα της ομάδας.

 Οι “βυσσινί” τα δίνουν όλα στις προπονήσεις και μέσα από την σκληρή δουλειά προσπαθούν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος καθώς φέτος υπάρχουν πολλές και ποιοτικές επιλογές παικτών κάτι που είναι απαραίτητο για να κάνει μια ομάδα πορεία πρωταθλητισμού.

Περισσότερα συμπεράσματα θα βγουν για το προπονητικό team στο Σαββατιάτικο φιλικό με τον ΠΑΟΚ Β΄.

Οι Χάρης Ηλιάδης και Στέφανος Σουλούκος κάνουν ένα μίνι απολογισμό της προετοιμασίας, μιλούν για το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα και δίνουν υπόσχεση ανόδου στη Σούπερ Λίγκα.

Ηλιάδης: «Εγιναν ουσιώδεις κινήσεις»

Φέτος έγιναν ουσιώδεις κινήσεις ανέφερε ο αρχηγός της ΑΕΛ Χάρης Ηλιάδης και πρόσθεσε: Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας ακόμη πιο πολύ και στα δύσκολα και στα εύκολα. Θέλουμε να παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο, σε περισσότερα από ένα ματς. Αυτό που πρέπει είναι να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και αυτό που θέλει ο κόσμος είναι να βλέπει πάθος, πέρα από το θέαμα, τα γκολ, τις νίκες».

Σουλούκος: «Είμαστε μια οικογένεια»

Ο Λαρισαίος τερματοφύλακας κάνει ένα μίνι απολογισμό των τεσσάρων εβδομάδων της προετοιμασίας. Αναλυτικά: Από Η ομάδα βρίσκει τα πατήματα της. Βρισκόμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Δουλεύουμε καθημερινά. Πάνε τα πράγματα πολύ καλύτερα απ’ ότι περιμέναμε. Υπάρχει ένα πιο γεμάτο ρόστερ, πιο ποιοτικοί παίκτες και αυτό βοηθάει όλους. Το πρωτάθλημα φέτος είναι μονόδρομος. Οσο για μένα θα προσπαθήσω να δίνω αυτό που θέλει ο προπονητής, τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να πετύχουμε την άνοδο την οποία ποθούμε».

* Δεν συνεχίζει στην ΑΕΛ όπως είχε αναφέρει το metrosport.gr o Nίνο. Νέα του ομάδα όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Πανιώνιος


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.