Ικάρντι: «Ήταν ωραίο που επέστρεψα με γκολ»

Δημήτρης Καλαϊτζής26 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Κ. ΠΕΤΡΩΤΟΣ, Γ. ΚΑΣΤΑΝΗΣ, Ν. ΚΟΥΛΙΑΝΟΣ, Γ. ΖΑΪΡΗΣ, Χ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ

Ο Μάουρο Ικάρντι επέστρεψε στα γκολ και σφράγισε τη νίκη της Γαλατάσαραϊ με τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League.

«Ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι με νίκη. Παίξαμε το ντέρμπι το Σαββατοκύριακο. Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε τον πρώτο αγώνα που παίξαμε μετά από αυτό το ντέρμπι. Έκανα μόνο δύο προπονήσεις πριν τον αγώνα. Μετά την επιστροφή από την Αργεντινή, μπήκα αμέσως στις προπονήσεις. Είναι σημαντικό να είμαι με την ομάδα. Είναι μαζί μου. Ακόμα κι αν ήμουν μακριά, ήθελα να είμαι με τη Γαλατάσαραϊ. Ήταν ωραίο που επέστρεψα με γκολ».

«Θέλουμε το Europa League»

Από την πλευρά του ο Γιουνούς Ακγκούν είπε: «Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, γιατί έπαιξαν με καρδιά. Θέλαμε να κερδίσουμε και αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Παλέψαμε με όλες τις δυνάμεις μας. Μπράβο στους συμπαίκτες μου. Όσο περισσότερο παίζω, τόσο καλύτερος θα είμαι. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Πέρασα τις πόρτες της Γαλατασαράι το 2008. Τα χρόνια περνούν πολύ γρήγορα. Το όνειρο κάθε νεαρού παίκτη είναι να βρίσκεται στην πρώτη ομάδα και να σκοράρει. Ζω τα όνειρά μου. Ελπίζω να κερδίσουμε το Europa League όπως το 2000. Έχουμε τον Όσιμεν, έχουμε τον Ικάρντ, έχουμε τον Σάλαϊ, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.