Ιδού η χρυσή ευκαιρία του ΠΑΟΚ

Metrosport Team20 Ιουνίου 2024

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός

Η κλήρωση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League με μία εκ των Μπάνια Λούκα (Βοσνία) ή Εγκνάτια (Αλβανία) ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για τον ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η χρυσή ευκαιρία του Πρωταθλητή.

Κυρίως διότι με πρόκριση επί της μίας ή της άλλης αντιπάλου, εξασφαλίσει στο ελάχιστο την παρουσία στους ομίλους του Conference League. Και συνεχίζει…. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Τούμπα στις 23 ή 24 Ιουλίου. Ο δεύτερος αγώνας εκτός έδρας στις 30 ή 31 Ιουλίου.

Αναμφίβολα ο μεγάλος στόχος είναι η πρόκριση στο League stage του Champions League. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να ξεπεράσει ο Δικέφαλος το εμπόδιο τριών αντιπάλων σε έξι συνολικά αγώνες. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος.

Απέσυρε το ενδιαφέρον για τον Μειτέ

Όπως ενημέρωσε χθες ο Δικέφαλος, μετά την χαλαρή στάση του Μειτέ και κυρίως του γεγονότος ότι δεν είχε απαντήσει στην εξαιρετικά καλή πρόταση του Πρωταθλητή, για νέο τριετές συμβόλαιο, αποσύρθηκε οριστικά το ενδιαφέρον. Μάλιστα ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε την Μπενφίκα, με την οποία είχε έρθει σε συμφωνία πριν από αρκετές ημέρες, πως δεν πρόκειται να προχωρήσει στην αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη. Παράλληλα ενημέρωσε τον Μειτέ και τον ατζέντη του, για την εξέλιξη. Η δημοσιοποίηση της απόσυρσης του ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ έγινε αρκετά λεπτά μετά την ανάρτηση του αδελφού του Μειτέ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Εκεί έδειχνε αγκαλιά τον Μειτέ με την κούπα του πρωταθλητή, ενώ ακουγόταν ο ύμνος του champions League.

Στο προσκήνιο ο Γιόσιπ Μίσιτς

Ο Κροάτης αμυντικός μέσος, που δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει και πάλι στον ΠΑΟΚ, βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο. Ειδικά μετά την αρνητική εξέλιξη του θέματος Μειτέ. Ο Μίσιτς που είχε αποθεωθεί από τους φίλους του Δικεφάλου στον πρόσφατο αγώνα με την Ντιναμό και είχε βρεθεί στα αποδυτήρια της ομάδας, δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει. Έχει συμβόλαιο με την Ντιναμό έως το 2027. Λέγεται πως τα χρήματα που ζητούσαν οι Κροάτες ανέρχονταν στα 4 εκατομμύρια, σε μία συζήτηση που είχε γίνει προ μηνών. Όμως διαμορφώνονται οι προυποθέσεις, και από την πίεση που θα ασκήσει ο παίκτης, προκειμένου να μειωθούν οι αρχικές τους απαιτήσεις. Ο Λουτσέσκου τον θέλει, ο Μίσιτς δεν έκρυψε την επιθυμία του, εφόσον πεισθούν και οι Κροάτες, όλα μπορούν να συμβούν.

«Πρώτη» στη Νέα Μεσημβρία, Βιεϊρίνια και Σβαμπ

Στο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για την νέα αγωνιστική σεζόν. Ηδη όλοι γνωρίζουν, τις δύο ομάδες, μία εκ των οποίων θα βρεθεί στον δρόμο του Δικεφάλου.

Παρόντες αναμένεται να είναι, εφόσον ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά των νέων τους συνεργασιών, οι Βιεϊρίνια και Σβαμπ. Και με τους δύο υπάρχει δεδομένη συμφωνία για νέα συνεργασία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.