«Ιδιαίτερος χαρακτήρας ο Σίστο, αν νιώσει εμπιστοσύνη μπορεί να είναι αποτελεσματικός»

Metrosport Team24 Ιουλίου 2024

Ο δημοσιογράφος από τη Δανία, Γένσεν Άντερς, μιλώντας στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, σκιαγράφησε το προφίλ του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Άρη, Πιόνε Σίστο, ενώ αποκάλυψε ιστορίες από την καριέρα του σε Δανία και Ισπανία. 

«Είναι τρομερός παίκτης. Έγινε διεθνής μέσα από τη Μίντιλαντ. Είναι παίκτης με ποιότητα μέσα το γήπεδο. Το θέμα είναι τι κάνει εκτός γηπέδου γιατί είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας και γι΄ αυτό είχε αρκετά προβλήματα με τους προπονητές του. Δεν υπάρχει αμφιβολία για την ποιότητά του, αλλά θα πρέπει να ελέξγχει τα συναισθήματά του και τις ενέργειές του. 

Υπάρχουν πολλές ιστορίες για τον Σίστο. Μία από αυτές είναι όταν ήταν στη Μίντιλαντ έπινε χυμούς και έτρωγε μόνο φρούτα για αρκετές μέρες με αποτέλεσμα να εξασθενήσει ο οργανισμός του και να κλονιστεί η σχέση του με τον προπονητή της Μίντιλαντ. Μία άλλη ιστορία είναι όταν ήταν στο Βίγκο, χωρίς να ενημερώσει κανέναν από την ομάδα, έφυγε για τη Δανία. Το περιβάλλον του Άρη θα καθορίσει πως θα εξελιχθεί η σχέση του Σίστο με την ομάδα. Αν νιώσει εμπιστοσύνη από τον σύλλογο και τον προπονητή του θα είναι αποτελεσματικός».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.