Ιάγο Άσπας: Ξεπέρασε τους 500 επίσημους αγώνες με τη Θέλτα!

Χρύσανθος Δοβλέτογλου29 Σεπτεμβρίου 2024

Στον τελευταίο αγώνα με τη Χιρόνα ο Ιάγο Άσπας γλίτωσε τη Θέλτα από την ήττα, με το τέρμα που σημείωσε στο 81ο λεπτό, στο 501ο επίσημο παιχνίδι του, παρακαλώ, με την ισπανική ομάδα. 

Στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τον χαρακτηρίζουν «πρίγκηπα», με αφορμή το γεγονός ότι ξεπέρασε τα 500 ματς και ότι έγινε ο δεύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Θέλτα που έχει φτάσει αυτό τον αριθμό παιχνιδιών. Ο μοναδικός που τον ξεπερνάει είναι ο Μανόλο, ο επονομαζόμενος «Μεγάλος Καπετάνιος», με συνολικά 533 αγώνες.

@rccelta IAAAGO ASPAS, LOLÓ, LOLÓ! 5️⃣0️⃣0️⃣👑 #RCCelta #IagoAspas #football #TikTokFootballAcademy #DeportesEnTikTok ♬ sonido original - RC Celta

Ο Ιάγο Άσπας έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα τον Ιούνιο του 2008, κόντρα στη Σαλαμάνκα. 16 χρόνια μετά, απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης στις 26/9, πέτυχε ακόμη έναν άθλο, των 500 συμμετοχών.

@rccelta "𝐻𝑎𝑐𝑖𝑒𝑛𝑑𝑜 ℎ𝑖𝑠𝑡𝑜𝑟𝑖𝑎 𝑒𝑛 𝑡𝑢 𝑐𝑙𝑢𝑏 𝑦 𝑒𝑛 𝑡𝑢 𝑐𝑎𝑠𝑎. 𝐸𝑠𝑜 𝑛𝑜 𝑡𝑖𝑒𝑛𝑒 𝑝𝑟𝑒𝑐𝑖𝑜" 🩵 ¡La leyenda del Barça Xavi Hernández felicita a Iago Aspas por sus 500 partidos oficiales con la celeste! #RCCelta #IagoAspas #Xavi #FCBarcelona #TikTokFootballAcademy ♬ sonido original - RC Celta

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.