«Η ΤΣΣΚΑ θέλει 10 εκατ. ευρώ για τον Καρασκάλ, ήταν περιζήτητος στη Βραζιλία»

Κωστής Παναγιώτου17 Ιουλίου 2023

Το όνομα του Χόρχε Καρασκάλ βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ, μετά την αποκάλυψη του Φαμπρίτσιο Ρομάνο ότι ο "δικέφαλος" βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχα για να αποκτήσει το 50% των δικαιωμάτων του Κολομβιανό μεσοεπιθετικού.

Μάλιστα, ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ πρόσφερε 4,5 εκατομμύρια ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του 25χρονου. Την ίδια ώρα που το υπόλοιπο 50% διατηρεί η Ρίβερ Πλέιτ. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ρώσοι το καλοκαίρι του 2022 είχαν βγάλει από τα ταμεία του 6 εκατ. ευρώ για να φέρουν τον Καρασκάλ στη Μόσχα.

Χθεσινό (16/7) δημοσίευμα έβαζε στο παιχνίδι της απόκτησης του Κολομβιανού και τη Βάσκο ντα Γκάμα, με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Εκρέμ Κονούρ, οποίος εργάζεται σε μέσα όπως η Marca, το Goal και το ESPN, να αποκαλύπτει το ενδιαφέρον της βραζιλιάνικης ομάδας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Metrosport.gr από τη Βραζιλία, όντως η Βάσκο ντα Γκάμα ενδιαφέρεται για τον παίκτη, αλλά εξετάζει μόνο το ενδεχόμενο δανεισμού του Καρασκάλ, με οψιόν αγοράς, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο Κολομβιανός ήταν περιζήτητος στις αρχές του 2023 και από άλλους συλλόγους της Βραζιλίας, αλλά τα χρήματα που ζητούσαν οι Μοσχοβίτες έβαλαν τέλος στις διαπραγματεύσεις.

«Όντως οι πληροφορίες για το ενδιαφέρον της Βασκο ντα Γκάμα για τον Χόρχε Καρασκάλ είναι αληθινές. Η Βάσκο προσπαθεί να ενισχυθεί για να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία. Ο σύλλογος βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Βραζιλίας και χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση», ανέφερε αρχικά ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος Φαμπρίσιο Μορέιρα στο Metrosport.gr.

Και πρόσθεσε: «Για την περίπτωση του Καρσκάλ η Βάσκο θα επιθυμούσε μια συμφωνία δανεισμού με οψιόν αγοράς. Από την άλλη, οι πληροφορίες στη Βραζιλία αναφέρουν ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα ήθελε να πουλήσει το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή μόνο έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ. Εάν αυτό επιβεβαιωθεί και επίσημα, η Βάσκο είναι αυτόματα εκτός διεκδίκησης του παίκτη.

Επίσης, το όνομα του Καρασκάλ ήταν περιζήτητο και από άλλους συλλόγους στη Βραζιλία στις αρχές του έτους (σ.σ. 2023), αλλά τα ποσά που ζητούσε ο ρωσικός σύλλογος έβαλαν τέλος στις διαπραγματεύσεις.

Αν με ρωτάς τη γνώμη μου, δεν πιστεύω ότι θα έρθει ο Καρασκάλ στη Βάσκο ντα Γκάμα. Ο σύλλογος έχει ενδιαφερθεί και για άλλους ποδοσφαιριστές και έχει λάβει αρνητικές απαντήσεις. Η τελευταία προσπάθεια που έκανα ήταν για τον συμπατριώτη του Καρασκάλ, τον Ραφαέλ Μπορέ, οποίος ανήκει στη Φρανκφούρτη. Όμως ο ποδοσφαιριστής δεν ήθελε να έρθει. Η Βάσκο έχει πολλά προβλήματα και αυτός είναι ένας καθοριστικός παράγοντας για πολλούς παίκτες που δεν θέλουν να έρθουν στον σύλλογο. Παίζουν ακόμη και κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της βίας του κόσμου που πέταξε πυροτεχνήματα εντός αγωνιστικού χώρου τον περασμένο μήνα, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί η ομάδα και να αγωνίζεται χωρίς κοινό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.