Η τρομερή εμφάνιση του Κοτάρσκι άφησε και αποδείξεις

Κώστας Πετρωτός28 Σεπτεμβρίου 2024

Το κεφάλαιο Γαλατασαράι έχει κλείσει για τον ΠΑΟΚ, το clasico για τον Αρη έχει έρθει στο προσκήνιο, ωστόσο, αποτελεί ακόμη θέμα συζήτησης, η τρομερή εμφάνιση του Ντομινίκ Κοτάρσκι στο «Ραμς Παρκ», παρά την ήττα του Δικεφάλου με 3-1, την οποία μάλιστα είδαν διά ζώσης και σκάουτς μεγάλων ομάδων. Ο

0 Κροάτης έδειξε τρομερά αντανακλαστικά στις προσπάθειες των παικτών της πρωταθλήτριας Τουρκίας να παραβιάσουν την εστία του και, μάλιστα, έκανε και ορισμένες υπερβατικές επεμβάσεις όπως εκείνη στο σουτ του Όσιμεν σε απόσταση αναπνοής, τρία λεπτά πριν την προσωρινή ισοφάριση του Κωνσταντέλια.

Ο τουρκικός Τύπος τον αποθέωσε (μάλιστα, υπήρξε και ερώτηση Τούρκου δημοσιογράφου στην συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου) και είναι, βέβαιο, ότι τράβηξε τα φώτα όλης της Ευρώπης πάνω του.

Η εμφάνισή του αυτή έχει και αποδείξεις στην γλώσσα της στατιστικής, καθώς ο 24χρονος τερματοφύλακας, μαζί με άλλους τέσσερις γκολκίπερ μεταξύ των οποίων και ο Τζολάκης, έχουν την δεύτερη θέση στο σύνολο των αποκρούσεων της πρώτης αγωνιστικής του league phase του Europa League, έχοντας από πάνω τους μόνο τον Μισπάτι της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Όπως μπορείτε να δείτε, εξάλλου, στην δεύτερη κάρτα που δημοσιεύουμε, η Γαλατασαράι ήταν η τρίτη ομάδα σε αριθμό επιθέσεων από τις 36 της διοργάνωσης, κάτι που δείχνει πόση δουλειά είχε η άμυνα του ΠΑΟΚ και ο Ντομινίκ, που πλέον έχει ανεβάσει την χρηματιστηριακή αξία του από τα 5 στα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.