Η θετική και η αρνητική «ανάγνωση» της διακοπής για τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team08 Σεπτεμβρίου 2024

Η διακοπή για τα πρώτα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας στο Nations League μπορεί να θεωρηθεί ότι έχει τόσο θετική, όσο και αρνητική «ανάγνωση» για τον ΠΑΟΚ που από αύριο θα αρχίσει να ανεβάζει «στροφές» για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν, αυτό της επόμενης Κυριακής (15/9, 20:30) απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Το αρνητικό «αποτύπωμα» ασφαλώς έχει να κάνει με το γεγονός ότι είχε ένα καλό μομέντουμ, που δημιουργήθηκε με το 3/3 του Πρωταθλήματος, την ώρα που ο αντίπαλος του προερχόταν από «γκέλα» με την Athens Καλλιθέα. Παράλληλα οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του έμειναν εκτός προπονήσεων της ομάδας, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται, μία συνθήκη όμως που αφορά και στους ποδοσφαιριστές των «πράσινων».

Οι θετικές προεκτάσεις της διακοπής έχουν να κάνουν με τους τραυματίες και τη μεγαλύτερη προσαρμογή των τελευταίων αποκτημάτων του ΠΑΟΚ. Ως προς τους τραυματίες, ο Τάισον μετράει αντίστροφα για να μπει στο πλήρες πρόγραμμα αφού χθες συμμετείχε στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης, ωστόσο ο Ισπανός συνέχισε και χθες τη θεραπεία του δουλεύοντας στο γυμναστήριο και την πισίνα. Είναι δεδομένο ότι δεν θα μπει αύριο (9/9, 18:00) στην προπόνηση της ομάδας στη Νέα Μεσήμβρια.

Παράλληλα η διακοπή της μίας εβδομάδας δίνει τη δυνατότητα για να καλύψουν, σε ένα βαθμό, το χαμένο έδαφος, οι παίκτες που προστέθηκαν εσχάτως στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Μένει να φανεί σε ποια κατάσταση είναι και πότε θα κάνουν ντεμπούτο με τα ασπρόμαυρα ο Ομάρ Κόλεϊ, ο Τζόναθαν Γκόμεζ και ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.