Η Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει το 34ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής Παίδων

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2023

Το 34ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής Παίδων διοργανώνεται στο Mediterranean Palace Hotel στη Θεσσαλονίκη από την Ελληνική Εταιρεία Χειρουργών Παίδων. 

Το επιστημονικό πρόγραμμα του φετινού συνεδρίου θα περιλαμβάνει όλα τα επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο Χειρουργό Παίδων αλλά και θα συμβάλλει στη διάχυση νέας γνώσης από καταξιωμένους επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επιπλέον, αναμένεται να δοθεί βήμα στους ειδικευόμενους με ειδικό αφιερωμένο session (Residents Session) με θέματα που τους απασχολούν, έτσι ώστε να κινητοποιηθούν οι αυριανοί ειδικευμένοι επιστήμονες που θα ενταχθούν στην ομάδα της ειδικότητας.

Ο Δρ. Γεώργιος Τσικόπουλος Πρόεδρος ΕΕΧΠ με δήλωση του εξέφρασε τη χαρά του για τη διοργάνωση αλλά και τη συμμετοχή του σε ένα τόσο μεγάλο διεθνές συνέδριο ενώ κάλεσε και όσους το επιθυμούν να συμμετέχουν.

Μπορείτε να κάνετε την Εγγραφή σας εδώ https://www.gaps.gr/congress2023/register/

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την κράτησή τους για το Gala Dinner εδώ: https://www.gaps.gr/congress2023/register/ (Λόγω περιορισμένων θέσεων, καλό είναι η δήλωση ενδιαφέροντος να γίνει το συντομότερο δυνατό.)


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.